U bent hier: Home / ISIS wil Wilders

ISIS wil Wilders

by J.L. de Kreek — last modified 17-06-2014 09:46
Opgeslagen onder:

Wanneer ISIS klaar is in Irak komt het naar Wilders om hem gelynched ondersteboven aan een brug te hangen, alle mannen “Allahu Akbar” juigend. ISIS is overal. ISIS heeft gestaalde vechters in Irak. ISIS heeft Nederlanders onder de gelederen. ISIS heeft de moraal om Geert Wilers een kopje kleiner te willen maken, 'no matter what'. ISIS heeft ook niet militaire ondersteuners. ISIS heeft finaciers. ISIS heeft wapens. ISIS wil wraak.

ISIS vecht tegen de terroristen die na hun geweldadige omverwerping van het bestuur van de bevriende Staat Irak de zetel van Hussein ingenomen hebben. Sinds Bush, Balkenende, Blair en Wilders hun politieke consent geleverd hebben aan de oorlog zonder geldige reden in Irak is het niet meer goed gekomen met dit buurland van Europa. Dat uit naam van het Nederlandse volk zich een genocide op Moslims in Irak afspeelt kan iedereen weten. Iedereen heeft internet.

 

Voor zover de gewapende Jihadist het hoofd van Wilders niet krijgt zal het zich wreken op elke Nederlander die het in het vizier krijgt. Leuk voor Oranje nu het door Wilders voorkeursdoelwit van de gewapende Jihad is. Twee Nederlanders zijn reeds gesneuveld en enkele anderen gewond geraakt omdat Wilders niet wilde luisteren naar het advies vanwege de NCTb om FITNA niet uit te brengen.

 

De Taliban eist de aanslag in Afghanistan 18 april 2008 op misschien wel de beste militair van de NATO en de zoon van de CDS op als onmiddelijke wraak op FITNA. Volgens de TALIBAN is bewust gekozen voor de jeep met de zoon van de CDS als passagier. Zeker is dat de Nederlandse militairen zijn uitgekozen als wraak op de liederlijke leugens van Wilders over de Islam, de profeet en de Koran. Het is goed gebruik in geval van militaire hulpverlening ex artikel 100 grondwet opdracht de kernsymbolen van de tegenstander te respecteren.

 

De Nederlandse militairen in Moslimlanden zijn daar om hulp te verlenen. Zij zijn er voor een ander volk. Zij bezitten een de-escalatie opdracht. Als Wilders dan met zijn niet aflatende lust naar ruzie de vijand ophitst tegen Nederlandse belangen in het algemeen en die van de veiligheid van de leden van de Nederlandse krijgsmacht, moet niemand vreemd staan te kijken wanneer Wilders uit naam van ISIS op enig moment toegetakeld ondersteboven aan een lantaarnpaal op het Binnenhof hangt.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus