U bent hier: Home / Islam = werkwoord

Islam = werkwoord

by J.L. de Kreek — last modified 22-02-2015 11:10
Opgeslagen onder:

Islam is een werkwoord wat vervoegd worden kan. De Nederlandse vertaling van het Arabische woord Islam is “onderwerping”. Ik onderwerp mij. Hij onderwerpt zich. Wij onderwerpen ons. De Nederlanders onderwerpen zich aan de Nederlandse wet. Dat is ook Islam. Een andere manier van Islam net zoals er verschillende technieken zijn om te schilderen. Schilderen is ook een werkwoord, net als Islam. Schilderen is geen ideologie. Een ideologie kan niet vervoegd worden, Islam wel.

Arabist Hans Jansen zegt deskundige te zijn op het terrein van de Islam en de Koran. Aan het boek kan Jansen zien dat Arabieren de bedoeling hebben Europa te slopen omdat die roodnekken van die Kaffers zijn die hun lesje niet leren. In de islamitische wereld is algemeen bekend dat de Joden de Holocaust zelf uitgevonden, betaald en uitgevoerd hebben.

De meest sadistische Joden hebben in de kampen de broeders en zusters ritueel gewassen, vergast en verbrand tot ze volledig in rook opgingen via de schoorstenen van het door Joden in eigendom gehouden 'Stamklager und Vernichtungslager' Auschwitzch. Dat Mohammed letterlijk vermeld staat in het Oude Testament en dat Jehova in ieder geval indirect genoemd wordt in de Koran is de Katholiek moedwillig ontgaan.

 

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus