U bent hier: Home / Islamitische Staat = Israël & VS

Islamitische Staat = Israël & VS

by J.L. de Kreek — last modified 22-03-2016 12:45
Opgeslagen onder:

De Israël en Verenigde Staten zitten achter de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust en de aanslagen in de VS 11 september 2001 en de Islamitische Staat. Israël en de Verenigde Staten zijn dé As van hét Kwaad. Grote en Kleine Satan. De gewelddadige Jihad van de Islamitische Staat is een proxyoorlog van Corporate Oligargen van de VS en Israël die ook achter de aanslag op de MH17 zitten en verantwoordelijk zijn voor WOII en de Holocaust en de escalatie van de Eerste Wereldoorlog.

Dat dit de feiten zijn blijkt uit de publicaties van de helden van Geert Wilders die door iedereen genegeerd worden. Het spoor naar het Internationaal Terrorisme leidt naar Vereniging Erez Israël wat is opgericht te Basel augustus 1897 om de Joden te laten vergassen door antisemieten als ritueel sluitstuk van het door persoonlijke held van Geert Wilders bedachte brandoffer voor de grote revisie van de Diaspora. De Zionisten zijn de Grote Diaspora Revisionisten sinds de Franse Revolutie. Diaspora Revisionisme en antisemitisme zijn synoniemen.

De Franse Revolutie heeft veel vrijheid, gelijkheid en broederschap geleverd voor mensen in het algemeen en minderheden als de Joden in het bijzonder. Na de Franse Revolutie ging het goed met de Joden in West Europa. De Joden in Oost Europa hadden nog te kampen met de knuppel van de gettopolitie die onder bestuur van de familie Rothschild huishield. De pogroms in Oost Europa op de Joden aan de Tweede Wereldoorlog vooraf zijn willens en wetens uitgelokt door de helden van Wilders en hun volgers om West Europa middels de Joodse vluchtelingen in chaos te brengen.

Methoden en technieken voor oorlog en Holocaust van de Zionisten blijken uit de talrijke publicaties van de helden van Wilders die sinds 1923 mede door de Telegraaf van positief commentaar worden voorzien. Wilders is collega van de Kalief van de Islamitische Staat. Wilders en is 'personal coach' van de gewapende Jihadist en maakt alles en iedereen tot doelwit van de vijand. De Zionistische Staat pleegt al meer dan 118 jaar aanslagen op Joden de schijnwekkend dat antisemieten of Arabieren verantwoordelijk zijn. Leden van de Zionistische Staat spreken Ivriet en Arabisch en zijn ook besneden.

Share |
gearchiveerd onder: , ,
comments powered by Disqus