U bent hier: Home / Israël architect Holocaust

Israël architect Holocaust

by J.L. de Kreek — last modified 12-12-2014 06:00
Opgeslagen onder:

Israël is schuldig aan de Holocaust. Bij iedereen bestaat de waan dat Israël eerst is opgericht in 1948 als noodzakelijk kwaad ter bescherming van het voortbestaan van Joden. Dat is de grootst mogelijke flauwekul. Israël bestond al in 1897 als officiële vereniging genaamd vereniging Erez Israël. Het volk en de vlag was toen ook al bepaald. Net als het plan van het stichten van het wereld-getto in Palestina.

Ongeveer twee honderd hardcore Zionisten hebben met elkaar ondemocratisch in 1897 het Jodenvraagstuk in het leven geroepen en de finale oplossing ervan bedacht. Vervolgens zijn zij vrienden geworden met de antisemieten en hebben zij hen geaccrediteerd voor de tenuitvoerlegging van de 'final solution'. De held van Wilders laat in zijn dagboeken zien apetrots te wezen op zijn plan alle minderheden te separeren om te beginnen met de joden. 

Tevens was de aanstaande prins van het beloofde land in 1897 al aangewezen om in de toekomst gekroond te worden voor als de verondersteld Derde Tempel is afgeleverd. De leden van vereniging Erez Israël zijn de grote intellectueel daders van de Tweede Wereldoorlog en de Shoah. De architecten. Hun volgers hebben ook schuld aan de escalatie van de Eerste Wereldoorlog met als oogmerk Duitsland en de Germanen te vernietigen. 

De leden van vereniging Erez Israël zijn hofleveranciers van genocide. Hun ideologische voorgangers hebben aan de basis gestaan van de grootste genocide ooit, die op de indianen, en de hongersnoden in Rusland. Allemaal mensen die gezien worden als Joden en het niet zijn. Alsof reptilians écht bestaan. Hele grote misdadigers.

Israël is bedoeld als wereld-getto voor de Joden waar zij uiteindelijk allemaal creperen of zich onderwerpen aan de Katholieke overheersing. De grote leiders van vereniging Erez Israël, de helden van Wilders, waren personen die dweepte met het Vaticaan, kerst vierde en de kern van het Jodendom loslieten ten behoeve van zelfverrijking.

Ronduit schandalig dat geen van de joden in de geschiedschrijving zoals Loe de Jong de feiten op tafel legt. Zij in hun tijd moeten bekend zijn geweest met de dagboeken en andere authentieke geschriften van de oprichters van Israël waaruit hun virulente antisemitisme en jodenhaat makkelijk blijkt. Zionisme en Israël zijn de grote vijanden van de Joden. En de katholieken natuurlijk. De antisemiet van de straat is niks vergeleken met het onmiddellijke existentiële gevaar wat beroepsleugenaars als Ester Voet zijn voor Joden

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus