U bent hier: Home / Israël betaalde bombardement Rotterdam

Israël betaalde bombardement Rotterdam

by J.L. de Kreek — last modified 14-05-2014 09:40
Opgeslagen onder:

Toen Rotterdam 14 mei 1940 rond de klok 13.30 gebombardeerd werd hadden de leiders van Israël eerst Hitler 30 miljoen Dollar betaald om zoiets te doen. Dat was in 1929. Speciaal gebracht door een koerier die het persoonlijk afgegeven heeft in drie missies van de Verenigde Staten van Amerika naar het Bureau van de Führer. Ook de familie Bush was goed geïntegreerd in het Nazi-bestuur.

Israël is opgericht te Basel 29-30 1897 bij en tijdens het Eerste Zionistische Congres. Toen hebben de Zionisten ook de mensenrechten voor de Joden ontbonden en hen gekwalificeerd als bij meerderheid een volk van verachtte bedelkaars. In zijn persoonlijke dagboeken uit die tijd schrijft de grote Zionistische leider Herzl dat er meer antisemitisme moet zijn omdat dit de Zionistische zaak bevordert.

De dwaling bij iedereen is dat Zionisten en Joden op één hoop gegooid worden terwijl Zionisten en nazi's dé twee handen op dezelfde buik zijn. Israël is absoluut geen Joodse staat. Israël is het wereld-getto wat gebouwd is vóórdat het Duizend Jarig Nazirijk definitief gevestigd wordt. Hitler diende de Zionistische agenda. Hitler is een joodse naam. Himmler is ook een joodse naam. Eichmann zag zichzelf als de tweede Herzl. De Jodenvervolging van 1940-1945 begint bij Herzl, niet bij Hitler.

Joden hadden in ieder geval na de Franse Revolutie weinig tot niks te vrezen van antisemitisme in West Europa. Assimilatie en emancipatie is voor joden áltijd hét medicijn tegen antisemitisme geweest. In Oost Europa maakte Zionisten en kapitalistische joden de overige joden het leven zuur met door hen ondersteunde pogroms. Ook een feit uit de joodse geschiedenis wat te weinig mensen begrijpen helaas is dat de kapitalistische joden altijd de grote ploerten zijn geweest.warburg.jpg

Niet allemaal natuurlijk. Sommige kapitalistische Joden waren wel filantroop. In ieder geval is de bankiers familie Rothschild de grote financier en profiteurs van de tweede wereldoorlog. Deze familie is het koninkrijk Israël toegezegd wanneer het de bombardementen op Rotterdam sponsort. Joden hebben de plicht in de Diaspora te leven en zijn volgens het geloof verboden een Joodse Staat te ambiëren. Joden die in Israël leven willen kunnen dat volgens het Joodse geloof alleen in de Diaspora. Dus geen Joden in het bestuur.

Israël mág volgens het Joodse geloof niet door Joden bestuurd worden. Joden hebben volgens het Joodse geloof geen staats of bestuursmandaat over Israël. Dat de Joodse financiers van Hitler en dus het bombardement op Rotterdam hierover anders denken houdt niet in dat joden niet het bombardement op Rotterdam betaald hebben. Zionistische joden zijn dé kwartiermakers van de Tweede Wereldoorlog en de Shoah. Hitler kwam pas op de proppen nádat de Zionisten te Basel in 1897 reeds het fundament gelegd hadden.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus