U bent hier: Home / Israël betaalde Hitler

Israël betaalde Hitler

by J.L. de Kreek — last modified 29-12-2017 06:00
Opgeslagen onder:

Israël is opgericht als statelijk acterende vereniging te Basel 29-31 augustus 1897. In de officiële protocollen van het Eerste Zionistische Congres wat die dagen is vastgesteld staat genoteerd dat de aanwezige betrokkenen de mening delen dat Joden verachtte bedelaars zijn en dat gelijke behandeling “Prinzipienreiterei” is. Israël betaalde Hitler, regelde de Holocaust, verzorgt het naoorlogs Holocaustbedrog en treft voorbereidingen voor de volgende Holocaust die zal plaatsvinden op de bergen van Israël.

De locatie van concentratiekamp Auschwitz was al in 1933 in gebruik door de ambtenaren van Israël. Later hebben de grote aristocratische leiders van Israël middels hun onderneming Auschwitz laten bouwen om de Joden als slaven te houden. Dit plan voor slavernij van de Joden is al in 1896 gepubliceerd in ‘the Jewish Chronicle’ als ‘staatsschrift’ en rede aan leden van het syndicaat wat later Hitler financierde en Auschwitz liet bouwen. Israëlieten zeggen vaak dat Israël is opgericht in 1948 als medicijn tegen antisemitisme terwijl de Israëlieten de grootste antisemieten zijn en 1948 het jaar van de onafhankelijkheid was. 

Tussen de dag van de oprichting in 1897 en de onafhankelijkheidsverklaring in 1948 parasiteerde Israël op de gastlanden die het ten oorlog dreef. Dat de Israëlieten bij en tijdens de Tweede Wereldoorlog streden aan de kant van álle bij de oorlog betrokken naties is een feit wat zo weinig wordt onderwezen door de Israëlieten in hun ‘Yad Yashem Fuck De Joden Museum Te Jeruzalem’! De ambtenaren van Israel vochten aan de zijde van Mussolini en boden zelfs Hitler steun aan. De Israëlieten zijn een zeer sterke stam antisemieten en racisten die een muur bouwen rond de Joden door Joodse vormen aan te nemen, zich voor te doen als belangenbehartiger van de Joden en in het Heilige Palestina letterlijk het Joods Wereldkwartier op te richten. 

Daarmee beschermen Israëlieten hun antisemitische, racistische en fascistoïde gedachtegoed en ontnemen zij Joden hun vrijheden en bezit. Elke zichzelf fatsoenlijk wanende Israëliet kan in de publicaties van de eigen leiders zien en begrijpen dat Israel bedoeld is als wereld-getto voor de Joden om ze finaal uit te roeien of ze allemaal gedwongen te bekeren tot het Zionisme. Zionisme is een zeer kwaadaardige vorm van ideologische kanker wat het meest wegheeft van Katholicisme of Nazisme dan met wat anders. Israëlieten zijn de erfopvolgers van het Heilige Romeinse Rijk. De geplande koninklijke familie van Israël wil keizerlijk regeren als vorst over álle Joden. Journalist Esther Voet vertelt het niemand want Esther Voet is de Grote Hoer van de ‘tribe’.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus