U bent hier: Home / Israël betaalde WOII

Israël betaalde WOII

by J.L. de Kreek — last modified 24-08-2014 06:00
Opgeslagen onder:

De Tweede Wereldoorlog is gevoerd op kosten van Israël. Israël was de financierende partij met het grootste belang bij een Tweede Wereldoorlog. Israël had ook belang bij het escaleren van de Eerste Wereldoorlog. Het bewijs daarvoor is de Bijbel van Zion of te wel de bibliotheek van de Vereniging Erez Israël.

De Staat Israël is begonnen als vereniging te Basel augustus 1897. Toen is het officieel opgericht door de Zionisten en zijn de beleidslijnen uitgezet. Strikt genomen is Israël nog altijd een vereniging want het heeft geen grondwet. Tot het beleid van de Zionisten en dus Israël behoorde: het diskwalificeren van Joden als een volk van bij meerderheid verachtte bedelaars; en hen de mensenrechten afnemen. De voorzitter van de Vereniging Erez Israël propageerde het uitroeien van Joden en het aangaan van bondgenootschappen met de antisemieten.

 

Deze bondgenootschappen zijn onder andere aangegaan met de antisemieten van de Nationaal Socialisten. Dit bondgenootschap is dermate hecht en broederlijk dat de Zionisten symbiotisch met de SS het concentratiekamp Auschwitz gebouwd hebben en dat Goebbels een speciale munt liet slaan met aan de ene kant het hakenkruis en aan de andere kant de davidster. Ook hebben de Zionisten het bondgenootschap gespekt door Hitler te voorzien in zijn behoefte aan oorlogskapitaal en Buna.

 

De Vereniging Erez Israël bestond uit Herzl, Nordau en tweehonderd niet gekozen Zionisten. Aan deze vereniging zijn later toegevoegd Jabotinsky, Begin, Golda Meir en al die andere Zionisten. Deze Vereniging Erez Israël bepaalde welke Joden moesten dwangarbeiten in de concentratiekampen van de Joodse familie Rothschild en welke te werk werden gesteld in Palestina. Het zijn eigenlijk slechts een paar teksten die extra gelezen moeten worden naast de algemeen bekende teksten over de Tweede Wereldoorlog en de Jodenvervolging 1940-1945 om te begrijpen dat het allemaal een project van de Zionisten was.

 

De bibliotheek van de Zionisten staat samengevat op www.jodenhaat.nl. Deze domeinnaam is gekozen om het karakter van de inhoud van de Zionistische bibliotheek te typeren. Teksten die Esther Voet aan het oog van een ieder onttrokken houdt. Personen die de teksten openbaar maken worden vervolgd door Esther Voet. Dan doet zij op hoge poten aangifte bij het Openbaar Ministerie en gedoogt zij dat Ronald Eissens van het Meldpunt Discriminatie Internet dreigt met 'dire consequences' wanneer er niet afgestraft wordt.

 

Ook vertelt Esther Voet niemand dat er helemaal geen Holocaust geweest is. Ook niet nu feiten en cijfer onomstotelijk vaststellen dat er geen zes miljoen Joden in rook zijn opgegaan. Het is niet zo dat er zes miljoen min één Joden zijn vergast waardoor er geen sprake is van een Holocaust, née het zijn er miljoenen minder. Er zijn in ieder geval drie miljoen minder Joden vergast dan Esther Voet dwangmatig wil dat iedereen gelooft. Mogelijk zijn het er vier komma drie miljoen minder. Dat wil zeggen dat er één komma zeven miljoen tot drie miljoen Joden vermoord zijn. Waarvan honderdduizend Nederlandse Joden. Ten titel van overeenkomst met de Zionisten.

 

De Zionisten hebben eerst Duitsland naar de rand van de afgrond gebracht voordat het antisemitisme in de volle omvang toeslag en Hitler de Zionisten volgde. Ze hebben het de oorlog verklaard voordat er anti-Joodse maatregelen waren en bedreigd met economische boycot én ze hebben Hitler dertig miljoen Dollar betaald om een desnoods gewelddadige revolutie in Europa te beginnen. Voorts bewijzen de werken van de Zionistische militaire leider Jabotinsky dat in ieder geval één van de kameraden van Hitler bij en tijdens de Bierkellerputsch in 1923 Zionistisch geïnspireerd was. Blijkt allemaal uit de Zionistische bibliotheek die Esther Voet schielijk verborgen houdt als onderdeel van haar bijdrage aan het internationaal terrorisme der Zionisten.

 

Share |
gearchiveerd onder: , ,
comments powered by Disqus