U bent hier: Home / Israël dader Holocaust

Israël dader Holocaust

by J.L. de Kreek — last modified 27-06-2015 06:00
Opgeslagen onder:

De Holocaust van 1940-1945 op de Joden is het particuliere project van de Zionistische helden van Geert Wilders die zich sinds augustus 1897 organiseren middels vereniging Erez Israël. De oprichtingsvergadering is bijgewoond door rond de tweehonderd leiders die bepaalde dat Joden bij meerderheid verachtte bedelaars zijn en de mensenrechten voor de Joden eenzijdig ontbonden. Zionistisch geïnspireerde bankiers, directeuren, managers, notabelen met stropdas zijn de wegbereiders van Adolf Hitler.

De muntDankzij Internet zijn de authentieke bronnen die de feiten bewijzen makkelijk te vinden. Had iedereen deze documenten tot de beschikking gehad toen de geallieerden Europa kwamen bevrijden in 1945 dan zouden de meeste mensen nu geweten hebben dat personen als Esther Voet, Leon de Winter, Kustaw Bessems, Harry Mulisch, Lodewijk Asscher fout zijn ná de oorlog. Door de vondst van de originele niet vervalste archieven der Zionisten is makkelijk het verband te zien tussen de genocide van Wilders in Irak, de Holocaust en de Jodenvervolging in de 21ste eeuw.

Joden worden nog elke dag vervolgd en opgejaagd door de Zionisten. De Tweede Generatie die de waarheid en de feiten openbaar maakt wordt door het CIDI, de Joodse Omroep, het NIW, het Meldpunt en de Stichting Anne Frank vergast op een razzia op lasterlijke grondslag door de toga's van het Openbaar Ministerie. Wanneer de verdachte het gajes van Zion aanwijst als het smerige tuig wat achter het gaas moet wordt er gedreigd met 'dire consequences' en organisaties die daarop toezien als de Nazi-feiten van de Zionistische helden van Geert Wilders herkend of erkend worden.

De Tweede Wereldoorlog en de Holocaust zijn projecten van de groep van de helden van Wilders waartoe ook arabist Hans Jansen en GeenStijl behoren. Het gedachtegoed van Dominique Weesie die van de Telegraaf afkomstig is voordat hij oprichter was van GeenStijl is gerelateerd aan die van de daders van de Holocaust. Toevallig was de Telegraaf samen met het Nieuw Israëlitisch Weekblad in 1922 bij de Nederlandse perspresentatie van de dagboeken van de Zionistische held van Wilders zonder de virulent antisemitische inhoud aan het publiek prijs te geven.

GeenStijl en het dagblad de Telegraaf gaan anno 2015 niet in op harde bewijzen die voor iedereen makkelijk op internet te vinden zijn over de 'controled demolition' van de drie torens van de Twin Towers. Ook gaan GeenStijl en de Telegraaf nooit in op de politiek ambtelijke oorlogsmisdaden en terrorisme en genocide van Geert Wilders in Irak en zijn schuld middels FITNA aan het sneuvelen van Nederlandse militairen in Afghanistan. De Telegraaf zat in 1922 reeds met de neus bovenop de feiten. Was de wakkerste krant van Nederland toen gewoon eerlijk geweest over de blatant antisemitische wil der Zionisten dan was de kans een stuk kleiner geweest dat zij 110.000 Nederlandse Joden konden laten deporteren door de bezetter.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus