U bent hier: Home / Israël grootste boeman

Israël grootste boeman

by J.L. de Kreek — last modified 22-08-2015 11:40
Opgeslagen onder:

Het zijn de leugens van Esther Voet tegen de belangen van Joden die zuigen. Esther Voet staat in het NRC met een verhaal over zichzelf en Israël en de Joden waarvan ze de feiten terroristisch gerelateerd uit de duim zuigt. Esther Voet maakt een excuus naar Geert Wilders en stelt dat Israël de grootste boeman niet is. Dat is Israël juist wel. Reeds sinds 29 augustus 1897 officieel georganiseerd in vereniging Erez Israël met het doel de Joden te vernietigen en hun rijkdommen door antisemieten te laten executeren voor zelfverrijking.

Esther Voet is journalist voor het Nieuw Israëlitisch Weekblad en vergeet te vertellen dat de Zionistische held van Wilders ook journalist was en de wegbereider is van de gaskamers in Auschwitz. Ook vergeet Esther Voet te vertellen dat de Exodus van alle Joden uit Europa het oorlogsdoel was van de Zionisten sinds 1897 en dat zij hun plannen militair uitvoerde financieel ondersteund door de familie met de dikste portemonnee op aarde.

Tevens vergeet Esther Voet te vertellen dat het NIW aanwezig was bij de presentatie van de plannen van de Zionistische helden van Wilders voor vernietiging van de Joden en executie van hun rijkdommen door de antisemieten, aan het Zionistisch  geïnspireerd publiek in het Concertgebouw anno 1922. Het zijn niet alleen de leugens van Esther Voet die storen. Ook wat ze niet vertelt is crimineel. Esther Voet neemt actief deel aan de voortbouwende genocide op de Joden en jaagt in haar rollen persoonlijk op Joden die het lef hebben de waarheid of de feiten te prediken over al die leugens van Zion tot en met de aantallen vergaste Joden aan toe.

Als journalist kan van Esther Voet onafhankelijkheid verwacht worden. Dat ze de feiten vertelt zoals ze zijn en geen leugens volhoudt waaraan geen enkele feitelijkheid ten grondslag ligt. Het is allemaal anders met de Joden en Israël dan Esther Voet iedereen in strijd met de eeuwen oude Joodse traditie voorhoudt. Esther Voet is kwartiermaker van de Derde Wereldoorlog. Haar Zionistische voorgangers zijn de kwartiermakers van de Tweede Wereldoorlog en verantwoordelijk voor de escalatie van de Eerste Wereldoorlog in 1916.

De escalatie van de Eerste Wereldoorlog heeft alles te maken met de stichting van de Staat Israël in 1948 en de daarop preluderende Balfour-verklaring aan de familie Rothschild. De Zionisten werkte al sinds 1897 aan hun plannen voor een Jodenvrij Europa. De Zionisten vonden aansluiting bij de Katholieken omdat de Katholieken altijd al graag van de Joden verlost raakte want zij hebben tenslotte Jezus Christus vermoord. Het samenspel tussen de Katholieken en de Zionisten leidt tot de oorlogen aan de randen van Europa en de spanningen in het Midden Oosten.

Israël is gesticht op onbevoegde grondslag met het bloed van zes miljoen Joden. De kampen waarin de Joden ritueel zijn gewassen vergast en verbrand door de priesters van Zion waren bezit van de aangetrouwde familie van Paris Hilton. Joodse aristocraten c.q. grondbezitters en de helden van Wilders zijn de grote verantwoordelijken voor de Tweede Wereldoorlog en de Jodenvervolging van 1940-1945 om hun utopisch wereldbeeld tot leven te wekken. De nakomelingen en de volgers van deze personen bezitten nog altijd de wereldmacht.

Het is een beetje vervelend misschien te moeten vaststellen voor Esther Voet dat het nu eenmaal een empirisch feit is dat Joden door hun bezit de grote machthebbers zijn. De familie Rothschild commandeert de legers der grote machten met hun geld. Voor vrede is iedereen van hen afhankelijk. In ieder geval was dit een feit in 1896 toen journalist Theodore Herzl dat als waarheid noteerde in zijn dagboeken. Als de familie Rothschild geen Joden zijn vreet Esther Voet haar inlegkruisjes op. De familie Rothschild ziet zichzelf als de ongekroonde koninklijke familie van alle Joden die na de Derde Wereldoorlog zal regeren als vorst over alle Joden.

De familie Rothschild was ook de baas van de Joodse getto's in het Heilige Romeinse Rijk en liet daar pogroms plaatsvinden omdat het daarmee de arbeidersjoden in het gareel hield. Het is de droom van Joden dat Israël verdampt. Van de aardbodem verdwijnt en nooit meer terugkomt. Esther Voet is dienaar van Satan zonder enige wil eerlijk te zijn over Joden en het feit dat Joden altijd antizionistisch zijn en dat Zionistische Joden niet bestaan.

Joden zijn Joden. Zionisten zijn Zionisten. Zionistische Joden of Joodse Zionisten is innerlijk tegenstrijdig en sluit elkaar uit. Een Joodse Zionist is zoiets als git zwarte Afrikanen bij de Ku Klux Klan. Zionisten zijn mensen die met politiek maatschappelijke middelen de Diaspora Revisioneren. Dat zijn deftige woorden voor antisemitisme. De Zionisten zijn de grondleggers van het moderne antisemitisme omdat zij daarmee de Joden en hun vermogens in de macht krijgen en hen kunnen laten creperen in het wereldgetto wat gebouwd is door de Zionistische helden van Wilders op de locatie waar de Palestijnse Staat is.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus