U bent hier: Home / Israël is Nazistaat

Israël is Nazistaat

by J.L. de Kreek — last modified 23-05-2014 06:00
Opgeslagen onder:

De exodus van de joden uit Europa is door de Nazi's in hun Nazimagazine Angriff, 'Ein Nazi Farth Nach Palestina' genoemd. Ook heeft Goebbels een munt geslagen met aan de ene kant de Davidster en aan de andere kant het Hakenkruis. Als eerbetoon aan de meesters. De Zionisten waren de baas in Nazistan toen Hitler de dictator van Duitsland was. De Zionisten zijn te Basel 1897 de Tweede Wereldoorlog begonnen, toen zij ook de mensenrechten voor de Joden ontbonden en hen kwalificeerde als een volk van bij meerderheid verachtte bedelaars.

Joden hebben nóóit iets van doen gehad met een Joodse Staat. In ieder geval na de Diaspora, dus nu meer dan 2000 jaar, worden Joden door het Joodsrecht verplicht de Diaspora verplichting te handhaven. Derhalve geen revisie van de Diaspora. Op geen enkele wijze. Ook niet politiek maatschappelijk. De Joden in Europa die zich altijd verzet hebben tegen het Zionisme, zijn ook door Hitler als ebenbürtig gezien. De Zionisten hebben van alle Joden één volk op aarde gemaakt, wat verspreidt over de planeet vecht voor een eigen Staat in het veronderstelde beloofde land.

Omdat de Amerikaanse joden, lees zionisten, in 1933 de oorlog verklaard hebben aan Duitsland en de wil en de mogelijkheid hadden het land te vernietigen, werden joden in Duitsland vijandige strijders van Duitsland. De Duitse maatregelen tegen joden zijn in beginsel ingegeven vanuit behoud van de eigen Duitse veiligheid. De joden immers, de zionisten dus, waren overal in Europa als kleine en grote Wildersjes bezig het antisemitisch vuurtje aan te wakkeren elk incident aangrijpend voor de eigen propaganda. Zij manifesteerde zich als eerste zeer militant als Bruinhemden.

De idee dat elke volk in de eigen land wonen moet is van de Zionisten. Het mooie aan de recent in het Nederlands taalgebied geanalyseerde authentieke zionistische geschriften van de helden van Geert Wilders is dat daaruit de antisemitische geest der Zionisten goed blijkt. Na de veronderstelde dood van profeet Jezus hebben de Joden elke ambitie om politiek en/of maatschappelijk een eigen staat te willen, los gelaten. Dat is hen door de Almachtige bij gebod opgelegd. Joden zijn verplicht zich daaraan te houden. In gebreke daarvan heeft de Almachtige hen 'dire consequences' voorzegt.

Deze 'dire consequences' bestaan er uit dat de joden, lees zionisten, toen zij besloten de eigen Staat te stichten eerst alle joden in Europa uit hun 'comfort zone' moesten krijgen opdat het volk überhaupt behoefte voelde te verhuizen en ze daarna deels te vergassen of als slaaf te laten creperen. Herzl, de grote held van Wilders, schreef al in 1897 dat joden vernietigd worden moesten en dat zij met veewagons afgevoerd moesten worden want ze moesten het transport zelf betalen. Dat de familie Rothschild middels de ondernemingen juridisch eigenaar was van Auschwitz en Hitler mede dertig miljoen dollar betaald heeft, is deze sponsor van de Knesset nooit verweten.

De muntDit komt omdat deze weldoeners het koninkrijk Groot Israël beloofd is wanneer het de Zionisten zou volgen in de idee van de Endlösung der Judenfrage. Iedereen denkt dat de Endlösung een idee van Hitler is, of dat het idee van Hitler afweek van dat van Herzl want Herzl zou vreedzame verhuizing van alle joden bedoeld hebben. Herzl en Jabotinsky, de twee helden van Wilders, waren alles behalve vredelievend. Zij waren ronduit militant en militair. De oprichting van Israël sinds 1897 is een militaire operatie van enkele rijke joden met geheime diensten en goed gevulde kas. Alles wat bij hun project is komen kijken, met de Jodenvervolging en Anne Frank en zo, hebben zij voor lief genomen en was ingecalculeerd.

Reeds in 1900 hadden Amerikaanse joden het over zes miljoen joden in Europa die geholocaust werden. Om deze mensen te redden werd en er dan zes miljoen opgehaald voor goede doelen. Het getal zes miljoen is relevant in de kabbala. Brandofferen is een ritueel in het Jodendom. Een Holocaust is heel normaal voor Joden omdat zij dat regelmatig zelf doen. Kip verbranden of een ander cadeau aan de Almachtige om het goed te stemmen bij de orde van de dag. De Zionisten hebben dit alledaagse ritueel uitvergroot naar het joodse volk als kabbalistisch ritueel bij en tijdens de kolonisatie van Palestina. Daarmee is het niet over. Het Armageddon monster wil meer. Het Armageddon monster wil wereldmacht voor het Duizendjarig Nazirijk wat Jeruzalem hebben zal als wereld hoofdstad. Zionisme en Nazisme hebben exact hetzelfde doel. Het zijn de handen op dezelfde buik. Twee gezichten van dezelfde Januskop.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus