U bent hier: Home / Israël = Nazibolwerk

Israël = Nazibolwerk

by J.L. de Kreek — last modified 08-12-2013 11:35
Opgeslagen onder:

Iedereen denkt dat Israël de Joodse Staat is. Dat is het niet. Israël is hèt Nazibolwerk en vormt samen met de Verenigde Staten van Amerika de As Van Het Kwaad. In meest letterlijke zin. De Nazi's hebben na de oorlog de zetel verplaatst naar Jeruzalem en VS. Israël is het wereld-getto voor de Joden. Daar mogen alleen Joden wonen omdat het een ouderwets getto is. Bedoeld om uiteindelijk alle Joden uit te moorden.

Esther Voet van het Centrum Informatie Documentatie Israël is hiermee volledig bekend. Ook Ronny Naftaniel weet hiervan. Alle Zionisten zijn ermee bekend dat zij de grote Nazi-voorgangers zijn. Alles wat betreft de Tweede Wereldoorlog en de Shoah staat ten dienste van de Zionisten. Iedereen deed wat de Zionisten zeiden. Daarbij bedreigde de Zionisten de wereld met geweld om de Joden 'aus zu rotten'. Reeds in 1897 fantaseerde de Zionisten openlijk over aanslagen op Turkije om het mee te laten werken aan de door de Zionisten gewilde 'Endlösung'.

Na de Tweede Wereldoorlog reageerde Zionisten verbolgen op het feit dat burgers assimileren en emanciperen wilden. Voor de oorlog, in ieder geval sinds 1897, hebben de Zionisten het hardst geijverd voor het verdrijven van de bulk van Joden uit Europa. De grote Zionistische leider Herzl is net als Wilders nu met de Islamieten bij de Paus langs geweest om ondersteuning. Het Vaticaan is aangeboden alle Joden tot het Katholicisme te bekeren, behalve de Zionistische leider Herzl en zijn 'inner circle'. Het staat allemaal letterlijk geschreven en bedruk in de dagboeken van de grote Zionistische leider waarvan Esther Voet persoonlijk voorkomt dat het publiek ermee bekend is.

Nu daarbij de Nederlandse Zionisten bij en tijdens zelf genomen gerechtelijke stappen effectief de rechtspraak en het bestuur bedreigen met 'dire consequences' indien de waarheid van de feiten herkend en erkend wordt kan een gewelddadige confrontatie in het kantoor van het Centrum Informatie Documentatie Israël niet uitblijven, aldus Jeroen de Kreek – die dermate giftig is dat Esther Voet er het beste rekening mee houden kan dat het gebeurt! De Maccabeeën zijn watjes vergeleken met waarvoor Jeroen de Kreek staat. Zionisten zijn laffe honden, aldus Jeroen de Kreek: eerst hebben zij de Joden van Europa naar het gas gedragen om zich nu uit te leven op de Palestijnen; zieke fascisten die de oorlog krijgen zullen waarop ze uit zijn.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus