U bent hier: Home / Israël: Nazi's op herhaling

Israël: Nazi's op herhaling

by J.L. de Kreek — last modified 07-12-2014 10:20
Opgeslagen onder:

Israël is gesticht door de Nazi's. Mensen die doen alsof ze Joden zijn, zich Zionisten noemen en de Nazi-agenda uitvoeren. In het Jodendom bestaat er geen Joodse staat. De Joodse staat Israël is de fantasie van getto-managers van vroeger die Joden willen uitbuiten en doden. De Zionistische helden van Wilders noemen de Joodse staat hét wereld-getto. De Joodse staat is niet te begrijpen zonder kennis van het Jodendom.

Op GeenStijl liegt de Jood David Pinto het Jodendom want hij vindt de Joodse staat een goede zaak. Een Joodse staat voor Joden. Een Franse staat voor de Fransen. Een Amerikaanse staat voor de Amerikanen. Alleen Amerikanen, Fransen en Duisters zijn geen ras of geloof. De Amerikanen hebben eerst het Amerikaanse ras uitgeroeid voordat het Amerika is gaan bewonen. De Zionisten hebben eerst 117 jaar geleden een Joodse nationaliteit bedacht, waarop zij hun politiek voor een wereld-getto zijn gaan baseren.

De Zionisten hebben te Basel 117 jaar geleden de mensenrechten voor de Joden ontbonden toen ze ook vereniging Erez Israël oprichtte en bepaalde dat Joden bij meerderheid verachtte bedelaars zijn. De Joden hadden het goed in Europa. Na de Franse Revolutie werd het steeds beter voor iedereen omdat mensenrechten en democratie populair werden in Europa. Voor Joden het bewijs van succes van assimilatie en emancipatie. Deze periode van verlichting was van korte duur omdat de Zionisten voor de Joden een einde maakte aan de vrijheden. 

Zionisten willen juist strikte beperkingen van vrije meningsuiting. Geen democratie. De Zionisten zochten samenwerking met de antisemieten om het leven van de Joden in Europa willens en wetens zuur te maken. Zionisten ambiëren separatie van álle minderheden. Dus Joden in Jodenland. Marokkanen in Marokko. Homo's naar Homostein. 'Und so weiter'. Zionisten zitten ook vuistdiep in de apartheid. Het Zionisme is de basisfilosofie voor racisten, antisemieten en fascisten. Het is ook de ideologie van Geert Wilders, David Pinto, Esther Voet en Geen Stijl. Dus er moeten nog heul wat hardnekkige Moffenhoeren geneukt worden in Nederland. 

Feiten die allemaal keimakkelijk blijken uit de talrijke Zionistische geschriften die de geschiedenis rijk is en die nooit besproken worden door David Pinto of die andere Joden omdat anders iedereen weet dat die hele verdomde Tweede Wereldoorlog en die vervloekte Holocaust de 'bloody' schuld is van Joden. De Joden zijn Nazi's. Dat er ook Joden bestaan die gewoon Joden zijn staat er niet aan in de weg dat de meerderheid der Joden geharde Moffen zijn die het eigen soort eerst brandofferen als kabbalistische kutsmoes voor de onrechtmatige kolonisatie van Palestina.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus