U bent hier: Home / Israël organisator Jodenvervolging

Israël organisator Jodenvervolging

by J.L. de Kreek — last modified 24-06-2014 10:35
Opgeslagen onder:

Israël is opgericht bij en tijdens het Eerste Zionistische Congres te Basel 29-31 augustus 1897. Als Staat zonder land. De voorzitter van het congres was de veel bereisde en overal ontvangen journalist Theodore Herzl van de 'Neue Freie Press'. Zijn rechterhand was Max Nordau die de 'Entartete kunt' agendeerde. Aan het congres namen rond de tweehonderd niet gekozen blanke mannen deel. Veelal aristocratische of soortgelijke komaf. Voorzitter Herzl had met zijn publicatie in de 'Jewish Chronicle', 17 januari, 1896, reeds de 'Endlösung' op de internationale agenda gezet.

Bij en tijdens het Eerste Zionistische Congres te Basel 1897 hebben de bestuurders van Israël de mensenrechten voor de Joden ontbonden en hen weggezet als bij meerderheid een volk van verachtte bedelaars. Ook erkent het congres dat de assimilerende en emanciperende Joden vanzelfsprekend beschermd zijn (in de Diaspora). Vanaf dat congres te Basel gaat het snel bergafwaarts met het belang en de veiligheid van de Joden in West Europa. Dramatisch diepte punt natuurlijk de Jodenvervolging van 1940/1945 waarbij door Israël betaalde Duitse terroristen de Holocaust moesten volbrengen.

 

Dat de Nationaal Socialisten gewanpresteerd hebben in verband met hun deportatie afspraken met het Israëlisch bestuur, kan en mag niet geopenbaard worden in Nederland zonder dat Ronald Eissens van Meldpunt Discriminatie Internet dreigt met 'dire consequences' en organisaties die daarop toezien wanneer de waarheid van bovenstaande feiten erkend wordt door de magistratuur in de strafzaken tegen hetzuur.nl. In Palestina worden Joden door het Israëlische bestuur opnieuw vervolgd.

 

Er zijn ongeveer één komma zeven tot drie komma drie miljoen Joden vermoord in WOII. Enkele honderdduizenden middels gas. De rest is anderszins gedood of gestorven aan de tyfus epidemie die heerste in de kampen. Het vergassen gebeurde door 'Sondercommando's' die anders dan iedereen denkt Zionistische beulen waren aangewezen door het bestuur van Israël die de Holocaust ook ritueel vorm gaven met het wassen van het brandoffer en dergelijken. Na de oorlog logen deze slachters dat zij gedwongen waren en dat de kampfunctie der Sondercommando's verschilde van de veldfunctie.

 

Het is diep triest en beschamend dat het Israëlisch bestuur niet erkent dat relatief veel Palestijnen vroeger Joden zijn geweest die zich bekeerd hebben tot de Islam. Dat is te zien aan tradities die desondanks gehandhaafd zijn. Het is niet verwonderlijk overigens want Israël is alles behalve een Joodse Staat. Israël is het wereld-getto zoals de Zionisten in vereniging met de Katholieken en de grote slavenhandelaren in der tijd georganiseerd hebben. Israël is bedoeld als laatste station van alle Joden waarheen ze door het Israëlisch bestuur en de Katholieken opgejaagd worden, om definitief te worden vermalen tussen ISIS & co en de legers van de Christelijke kruisvaarders van Bush, Balkenende, Blair, Wilders, Hans Jansen, GeenStijl en @Pritt.

 

De Katholieken zijn er altijd op uit geweest links of rechtsom een eind te maken aan aanwezigheid van Joden in de Europa. Diaspora revisionisme is het woord wat vroeger in semi-intellectuele kringen voor antisemitisme gebruikt werd. De Katholieken zijn de grote Diaspora Revisionisten en hebben ná de Franse Revolutie vriendschap gesloten met de Zionisten die als ware zij Joden de Exodus even zouden regelen. Het Israëlisch bestuur zag vooral in het tempo waarmee het de Joden uit Europa verdrijven kon, de lol van de operatie. Ook de immense hoeveelheid geld die Zionisten persoonlijk eraan verdienden konden speelde een hoofdrol.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus