U bent hier: Home / Israël uitdrijven

Israël uitdrijven

by J.L. de Kreek — last modified 07-12-2014 06:00
Opgeslagen onder:

Israël als staat moet van de aardbodem verdwijnen. Samen met de Verenigde Staten van Amerika is het schuldig aan de Tweede Wereldoorlog en de Shoah, en het naoorlogs Holocaustliegen en 9/11 en de oorlogen nu in moslimlanden en overigens ook de apartheid. Dat Israël zoveel steun krijgt van Nederlanders is extreem ziek omdat Israël de opdrachtgever is van het bombardement op Rotterdam en de misdaden van de bezetter.

 Judaism Rejects Zionism 600x452Israël en de Zionisten en de familie Bush en Rockefeller en Rothschild zijn de sterke vrouwen achter Adolf Hitler die hem hebben aangezet en groot gemaakt. De grote joodse familie Rothschild is beloofd de prins van Groot Israël te mogen leveren wanneer het zou meedoen met de 'Endlosung' die bedacht is door een held van Geert Wilders.

 Het is allemaal even wat anders dan iedereen denkt met de Joden en zo. De vijand doet zich voor als een jood terwijl het feitelijk de ouderwetse agenda uitvoert van de groep die schuld heeft aan '40-'45. De Joden in Israël zitten in het wereld-getto met muur en al eromheen precies zoals de oprichters van vereniging Erez Israël wilden bij en tijdens de oprichtingsvergadering te Basel 1897.

De idee dat Israël na de oorlog in 1948 is opgericht moet gekwalificeerd worden als onderdeel van de 'bullshitbingo' waar de Zionisten het best in zijn omdat hun groepsleden ook de kwartiermakers van de massamedia waren. Prominente journalisten voor wie alle deuren open gingen. De Zionisten zaten overal in de oorlog, strijdend aan de zijden van alle bij de oorlog betrokken partijen om de gemeenschap tegen elkaar uit te spelen en zelf te profiteren van de verwarring.

Israël is gesticht door de personen die gezien moeten worden als de kwartiermakers en aanzetters en directe aanjagers van de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust, waarvan het succes overigens gelogen is want de zes miljoen hebben ze ruimschoots niet gehaald. De Joden zijn volledig naar het plan van Herzl, de held van Wilders, op eigen kosten per veenwagons naar de kampen gereden om daar te werken als slaven voor de joodse financiers van Israël of te creperen in de gaskamers die in hun eigendom vielen met het gas wat hun onderneming leverde.

Van de eerste uitgesproken ideeën of filosofieën over een Jodenvraagstuk en dat daarvoor een 'Endlösung' bestaat, tot en met de feitelijke uitvoering iséén keten van joden die zich Zionisten noemen en de oprichters zijn van vereniging Erez Israël te Basel 1897, reeds. Daarna hebben zij ondemocratisch de mensenrechten ontbonden voor de joden behalve wat henzelf betreft. Voorts zijn zij gaan samenwerken met antisemieten door hen te accrediteren voor de controle van de massa en Adolf Hitler direct te betalen juist om geweld in Europa te verkrijgen.

Israël nu is extreem agressief naar nakomelingen van de authentieke Semitische stammen in Israël. Joden die geen Nazi's zijn worden in Israël uit gescheten en gekleineerd in getto's. Palestijnen die net als Joden een loot zijn aan de Semitische stam worden 'rücksichtslos ausgerottet' van het eigen terrein alsof de joden helemaal niks van de geschiedenis geleerd hebben. Als er ergens een staat van barbaren bestaat is het Israël. Beesten die zich amper kunnen inhouden en ontegenzeggelijk de Joden liefst onmiddellijk volledig zien verbranden in de Hel.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus