U bent hier: Home / Israël viert succes 9/11

Israël viert succes 9/11

by J.L. de Kreek — last modified 01-07-2014 12:00
Opgeslagen onder:

Er hoeft geen enkele twijfel meer te zijn over de vraag wie de schuld heeft aan de aanslagen op Amerikaans grondgebied 11 september 2001: Israël. Israëlische kinderen vierde vorig jaar verkleed als de brandende Twin Towers, compleet met gespietst exploderende El AL vliegtuigen, het Joodse één april bekend als Purim.

Purim verheft en herdenkt een operatie uit de oudheid zoals 9/11. Het verheerlijkt de misleidingen van Esther, die haar Joodse identiteit verborgen hield voor de koning van Perzië om te verleiden; om hem met schalks bedrog tot het slachten van 75.000 mensen te brengen die werden beschouwd als vijanden van de Joden.

Met Purim vieren Joden: misleiden. Het stiekem penetreren van de hoogste niveaus van de overheid, en het aanzetten van de leiders van 'empires' tot massamoorden op veronderstelde vijanden van het Joodse volk. Dat is precies wat de neoconservatieve Likud-extremisten Wolfowitz , Perle , Libby , en de rest deden op 11 september 2001. Het enige verschil met Esther is dat deze neocons uiteindelijk miljoenen onschuldige mensen doden, niet alleen 75.000 .

De Israëlische schoolkinderen verkleed als de brandende Twin Towers zijn niet de eerste zionisten die groots de kennelijk Israëls grootste aanval ooit op Amerika vieren. Die eer behoort tot de "dansende Israëli's". Vijf Mossad spionnen die camera's hadden opgezet in Liberty State Park richting het World Trade Center, in de vroege ochtend van 11 september 2001. Hun video van de aanslagen is nooit gepubliceerd. Zij staan bekend als de dansende Israëlisch

 Toen de vliegtuigen tegen de torens vlogen, werden de "dansende Israëli" wild. Ze begonnen springen, klauteren, en high-fivede elkaar. Toen de torens in brand stonden namen de "dansende Israëli" foto's van elkaar met brandende aanstekers op de voorgrond van de brandende torens. Nadat de torens tot poeder vergingen in de explosie van de gecontroleerde sloop, werden de "dansende Israëli's" gek van vreugde. Hun plan was geslaagd.


 
Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus