U bent hier: Home / Israël & Zionisten schuldigen Holocaust

Israël & Zionisten schuldigen Holocaust

by J.L. de Kreek — last modified 04-05-2016 12:00
Opgeslagen onder:

Theodore Herzl, Max Nordau, Ze'ev Jabotinsky. Allemaal zijn het de opzettelijke wegbereiders van Hitler en de gaskamers. De Endlösung is helemaal niet bedacht bij de Wannsee Conferentie. Dat is bijna een eeuw eerder op de agenda gezet door Herzl en the Jewish Chronicle. De Tweede Wereldoorlog en de Holocaust zijn projecten van journalisten, schrijvers, intelligencia en kaalkopjes zoals Esther Voet, Leon de Winter en Arnold Karskens.

De muntDe feiten bewijzen dat het bovenstaande de waarheid is. Deze feiten blijken uit publicaties van de helden van Wilders waarop niemand ooit ingaat, mede in samenhang met Shoah van Claude Lanzmann en bijvoorbeeld Auschwitz van R.J. Van Pelt en D. Dwork. Hardnekkige leugens over Joden en het recht op terugkeer en zogenaamd Joods Nationalisme is de basis voor de Jodenvervolging van 1940-1945. De Joden zijn altijd door zelfbestuur in getto's gehouden. Dit zelfbestuur werd geleid door managers die aristocratisch benoemd zijn en betaald door de rijkste mensen op aarde.

De Tweede Wereldoorlog en de Holocaust zijn projecten van de familie Rothschild persoonlijk om in de toekomst gekroond te kunnen worden als vorst van alle Joden en Koninklijke familie van Groot Israël. De treinen zowel de veewagons als de Pullman treinen zijn in 1897 reeds besteld door de Zionistische held van Geert Wilders die in zijn tijd één van de beroemdste journalisten en professioneel lobbyist was. Een man met zieke zelfhaat tegen zijn orthodoxe wortels en behoefte aan vrijheid zoals hij dacht dat ongelovigen vrij zijn.

Herzl begreep het Katholicisme als geen ander en heeft zijn plannen voor oorlog en Holocaust afgekeken van gitzwarte Katholieke Eind Tijd fantasieën. Omdat Herzl in zijn tijd de facto de hoofdrol speelde in de opkomende massa media kon hij makkelijk in allerlei publicaties en bij diverse gelegenheden liegen over opkomend antisemitisme in Europa waartegen alleen zijn plan voor een Natie voor de Joden de oplossing was. Omdat Joden van zichzelf tevreden in Europa leefde mede door de gelijke behandeling na de Franse Revolutie, hadden Herzl en de zijnen het antisemitisme nodig als smeerolie voor hun misdadige machinaties.

Het Bureau van Eichmann was verantwoordelijk voor de private bestelling van de Sondertreinen die de Joden overal vandaan moesten herhuisvesten. Eichmann was een goede vriend van de Zionisten. Ging al voor de oorlog vriendschappelijk met hen om. Leerde hun taal en zag zich als een tweede Herzl. De Duitsers, de SS, gingen uit van herhuisvesting, dat hadden de Zionisten afgedwongen, de Zionisten regelde de uitroeiing. De Sondercommando's in de Kampen waren speciale Zionistische milities in het leger van Hitler die het vuile werk opknapte en na de oorlog logen over hun rol. De Zionisten die bijvoorbeeld zich naast de Joden van de Bond manifesteerde waren in vreemde antijoodse krijgsdienst.

De Joden zijn door zogenaamde Joden verraden en vergast. Deze zogenaamde Joden zijn Zionisten en vrienden van Israël zoals zogenaamde Christenen. Alles aan Hitler was Zionistisch. De hele ideologie van Hitler was Zionistisch. De Zionisten waren al in 1897 bezig met de voorbereidingen op de Holocaust. In ieder geval sinds 1923 doen de journalisten van het Nieuw Israëlitisch Weekblad en de Telegraaf daaraan actief mee. Na de oorlog liegen zij alles bij elkaar en terroriseren zij de Staat om te voorkomen dat de waarheid en de feiten geopenbaard worden in strafzaken die de bloedhonden aanspannen tegen joden die de waarheid en de feiten publiceren.

De Zionisten wilde al in 1896 vergaande beperking op de vrije meningsuiting en een aristocratisch wereldbestuur met Joden die als slaven werken konden opgejaagd naar Israël en de rest gewoon vergast als Kabbalistisch ritueel bij en tijdens de verdomde kolonisatie van Palestina door de focking Nazi's! De tekens “ZI” van NAZI komt van Zionisten. De tekens “NA” van NAZI komt van NAtionaal Socialisten. SS is de Russische afkorting voor Zionisten-Socialisten. Vandaag zijn de Nazi's weer in Full Swing mode met Annable Nanninga, Ebru Mare en Jan Roos in de voorhoede.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus