U bent hier: Home / Israël zuiver ondemocratisch

Israël zuiver ondemocratisch

by J.L. de Kreek — last modified 21-10-2017 06:00
Opgeslagen onder:

Israël is geen democratie. Ook al zeggen mensen dat Israël de enige democratie is in het Midden Oosten. Om te zien dat Israël geen democratie is moet gekeken worden naar de grondwet van Israël. Deze grondwet wordt bepaald door de oprichters Theodor Herzl en Ze'ev Jabotinksy. Theodor Herzl is de 'founding father' van Israël. Hij heeft van 1895 tot 1904 de plannen gesmeed voor de Holocaust als onderdeel van de politiek van kolonisatie van de Zionisten. Ze'ev Jabotinsky is de vooroorlogsmilitair leider van Israël in oprichting. Jabotinsky is de grondlegger van de Bruinhemden.

Niemand heeft deze mannen gekozen. Er is geen verkiezing geweest onder Joden om deze mannen hun leiders te laten zijn. Hadden de Joden in 1895 een referendum gehouden over het Zionisme of Israël dan hadden de Joden het Zionisme en Israël afgewezen omdat het niet des Joden is. Zionisme is typisch antisemitisch, Joodsvijandig, reactionair, terroristisch, racistisch, fascistoïde en anti-Verlichting. De Zionisten zijn tégen democratie omdat hun leiders tégen democratie zijn. Herzl is nadrukkelijk in zijn antidemocratische wil. Zionisten willen aristocratisch bestuur over álle Joden, net als voor de Franse Revolutie toen de familie Rothschild en vrienden de Joden nog als slaven gevangen hielden in getto's. Israël heeft het oogmerk mensen ongelijk te behandelen en de Joden en andere minderheden uit te roeien.

Wat wordt opgenomen in de Israëlische gemeenschap aan minderheden is om de schijn van diversiteit te wekken. Het tempo van het kloppen van het hart van Israël wordt bepaald door het ritme van de antisemitische en racistische leuzen van Betar. Na de Franse Revolutie ging het kakkend goed met de Joden in West Europa. Er was onder Joden geen enkele behoefte om een Joodse Staat te willen hebben of zoiets als Joods Nationalisme uit te leven. De Joden konden gewoon naar de Heilige Staat Palestina om te bidden in Jeruzalem en weer terug als ze dat wilden. Democratie en mensenrechten verloste de Joden van het antisemitisme. De antisemitische brandhaarden doofde stuk voor stuk tot er bijna niets meer over was. Dat was 1895.

Deze verbetering van het leven voor de Joden in West Europa en dreiging van verbetering van het leven voor de Joden in Oost Europa leidde bij de Zionisten tot de plannen voor de Endlösung. De Zionisten en hun aristocratische meesters hebben antisemitisme nodig om de Joden de baas te blijven. Daarom schreef Theodor Herzl te Parijs 08 juni 1895 zijn idee voor de Holocaust op in zijn dagboeken als een bericht aan zijn patroon. Deze patroon was een prominent lid van het wereldhuis van de familie Rothschild. In 1922 en 1924 zijn de dagboeken van Herzl feestelijk in het Amsterdamse Concertgebouw geopenbaard aan het Nederlandse publiek waaronder de journalisten van het Nieuw Israëlitisch Weekblad en de Telegraaf die stuk voor stuk zeer enthousiast waren over het hardcore antisemitisme en de antidemocratische ambities van Theodor Herzl. De eerste tweehonderd Zionisten die zich te Basel 1897 officieel ondemocratisch voordeden als leiders van de Joden bepaalde tevens dat Joden verachtte bedelaars zijn en anti-Verlichting de norm is.

Doelstelling van de Zionisten en daarmee vanzelfsprekend Israël is 'the Great Reconstruction' of 'the Great Revision'. Dat is herstel in de oude staat van aristocratisch wereldbestuur van vóór de Franse Revolutie. President Emmanuel Macron van Frankrijk hoort bij deze stam afvalligen. Net als Lodewijk Asscher en Job Cohen. Iedereen kan dit weten omdat de publicaties van de Zionisten die dit bewijzen gewoon gepubliceerd zijn en horen tot het publieke domein. De boekenlijst die iedereen op school moet lezen voor de Holocausteducatie is niet volledig. De bronnen die bewijzen dat de Zionisten schuldig zijn aan de Holocaust en dat Israël is bedoeld als ondemocratisch wereldgetto om alle Joden finaal uit te roeien of te bekeren tot het Zionisme, worden bewust niet onderwezen.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus