U bent hier: Home / Israël zuiver racistisch

Israël zuiver racistisch

by J.L. de Kreek — last modified 27-11-2013 11:10
Opgeslagen onder:

Directeur Esther Voet van het Centrum Informatie Documentatie Israël geeft 19 maart 2014 een college Israëlische buitenland politiek. Ze zal het onderwerp behandelen van het Israëlische beleid ten aanzien van vredesopties. Dit beleid van Israël in de periode van 1897 tot en met 1945 is in 1940 verwoord in het boek 'The War And The Jew' van de Zionistische militaire leider Ze'ev Jabotinsky: geen vrede zonder dat de bulk aan Joden uit Europa verdreven is.

Het bestuur van de Staat Israël in oprichting voert in ieder geval sinds augustus 1897 een agressieve lobby om alle Joden uit Europa te verdrijven.  Materieel voordeel en verzet tegen de mensenrechten, democratie, en assimilatie van minderheden blijkt de drijfveer te zijn van de Staat Israël. De Zionisten hadden voorafgaande en bij en tijdens de Tweede Wereldoorlog soldaten aan alle fronten. In 1933 verklaarde zij als eerste Duitsland de oorlog. Het oorlogsdoel der Zionisten was in 1940: “the mass evacuation of all ... minorities” en het opgang brengen van de  machinerie van dwang.

Zionisten zijn brisant hufterige raciale seperatisten en anti-Semieten. Het geheel aan machinaties in verband met WOII en de Shoah komt uit de koker van de bestuurders van de Staat Israel. De idee dat Joden een ras zijn die gesepareerd moeten worden komt van Zionisten.

Hitler en zijn club is geinspireerd en betaald door Zionisten. Auschwitch was een kibbutz gebouwd en betaald door Zionisten. Groot aantal nazileiders zoals Eichmann had een Joodse achtergrond. De Zionisten liegen ook de Holocaust en bedreigen bestuur en rechtspraak wanneer de waarheid van de feiten herkend en erkend wordt. Esther Voet en haar collega's van het CIDI zijn ernstig ziek en moeten uit de publieke ruimte verwijderd worden want zij brengen voortgaand de Joden en de wereld in gevaar.

 

Share |
gearchiveerd onder: ,
comments powered by Disqus