U bent hier: Home / Israëlisch daders 9/11

Israëlisch daders 9/11

by J.L. de Kreek — last modified 12-06-2013 08:20
Opgeslagen onder:

Het begint er steeds meer op te lijken dat het onvoorstelbare waarachtig is: Israëlisch als daders van de aanslagen op Amerikaans grondgebied 11 september 2001. In ieder geval is duidelijk dat Zionisten geen andere mening accepteren dan de eigen mening. De Internationale Joodse organisatie B'nai B'rith International, heeft Secretarie-generaal Ban Ki-Moon en de permanente missie van Zwitserland bij de VN verzocht ex-MI5-spion Annie Machon te verwijderen van een VN panel discussie in New York 06 juni want Annie Machon zegt dat de aanslagen van 11 september georkestreerd zijn door de Amerikaanse overheid als 'pretext' voor oorlog...en om de vrijheid uit te slijten'.

B'nai B'rith stelt: 'haar schandalige en beledigende standpunten verdienen geen prominent platform..... laat staan ​​in de door de afschuwelijke gebeurtenissen van 9/11 meest getekend stad'. Naast haar standpunten over 9/11, is Machon bekend voor de claim dat de Israëlische Mossad achter de bomaanslag op de Israëlische ambassade 1994 in Londen zit. De Israëlisch zitten ook achter Adolf Hitler en Auschwitz en het antisemitisme in Europa, dus vreemd komen de claims van Annie Machon niet voor.

Israëlisch zijn zeer agressief in het opdringen van de eigen mening aan anderen. Dat bewijzen Ronny Naftaniel, Esther Voet en Ronald Eissens met hun hetze tegen hetzuur.nl en de waarheid over de schuld van de Zionisten aan WOII en de Shoah en hun holocaustfraude. Zelf erkennen de Israëlisch dat zij de eerste bruinhemden in Duitsland zijn. De logische gevolgtrekkingen daaraan verbinden is antisemitisch. Het is helemaal niet onwaarschijnlijk dat Israëlisch betrokken zijn bij de aanslagen op Amerikaans grondgebied 11 september 2001.

Dat de aanslagen een 'inside job' zijn is zeker. Wat iedereen gezien heeft op televisie is 'controled demolition'. Technisch is er geen andere mogelijkheid dan 'controled demolition' om de Twin Towers symmetrisch, met nota bene vrije val snelheid, inclusief stalen kernnen, in het eigen fundament te laten desintegreren, ten gevolge van een asymmetrische aanslag met een vliegtuig. Voorts geldt de wet van behoud van energie. Dat wil zeggen dat de energie van de instorting gelijk moet zijn aan de energie van de massa van het met kerosine gevulde vliegtuig en de snelheid.

De energie van de instorting van de Twin Towers staat gelijk aan twee kleine atoombom. Die energie heeft nooit in de als ordinair voorgestelde vliegtuigen gezeten. Er zijn dus co-factoren geweest die de desintegratie verzorgd hebben. De vliegtuigen waren ter afleiding. Dat is allemaal forensisch bewezen. Annie Machon heeft gelijk op dat terrein. Voorts zijn er eerdere commentaren geweest die het vermoeden wekken dat er iets niet spoort bij de Israëlisch, ze hebben staan dansen en de aanslagen gefilmd. Toevallig, precies toen het gebeurde.

Ook is algemeen bekend dat de Joodse lobby zich hardnekkig manifesteert in de Verenigde Staten van Amerika. Thans reeds sinds den beginne zijn Zionisten bepalend  in de slavenrnij, handel, media, banken, politiek, holocaustonderwijs. Ook in het vehikel van de Amerikaanse christen terroristen, 'the Project of the New American Century', zitten Zionisten. Het zijn geen echte Joden want Joden zijn niet zoals de Joodse lobby. De roodnekken van de Joodse lobby zijn de Nazi's die met een kunstgreep het publiek in de war brengen over hun feitelijke 'roots'. De Zionistische bankiersfamilie Rothschild is sinds de oudheid prominent aanwezig in de kring van internationale terroristen als financier van de grote oorlogen, het bombardement op Rotterdam, de Jodenvervolging, Auschwitz, buna, zyclon-B, het wereld getto Israël.

Zij zijn de gevestigde belangen die niet getroffen zijn door de Franse Revolutie en die de macht die zij daarvoor hadden willen herstellen. De aanslagen op Amerika 11 september 2001 zijn gepleegd om de Amerikaanse militaire junta wereldmacht te laten grijpen en 'on the fly' alle geloven te vernietigen behalve dat wat de Papen van Rome prediken. De Zionisten aka Israëlisch spelen daarin de prominente hoofdrol want zij zijn de ouderwetse kruisridders van de eeuwige en vervloekte kruistochten der Christenheid.

Share |
gearchiveerd onder: ,
comments powered by Disqus