U bent hier: Home / Israëlisch schuldigen Auschwitz

Israëlisch schuldigen Auschwitz

by J.L. de Kreek — last modified 16-10-2015 10:35
Opgeslagen onder:

Auschwitz was in bezit van Israël toen daar Joden vergast zijn. De locatie van het kamp is zorgvuldig uitgekozen door volgers van de helden van Geert Wilders. Israël bestond al in 1897 toen het te Basel als vereniging werd opgericht. In de 118 jaar terrorisme van de leden is het uitgegroeid tot het wereld-getto waarvan de helden van Geert Wilders in 1895 reeds droomde.

De muntWie de geschiedenis van de Joden niet kent begrijpt niet dat Zionisten geen Joden zijn. Personen met Joodse achtergrond die het Zionisme aanvaarden volgen de politiek maatschappelijke ideologie die ten grondslag ligt aan het Nazisme. Hitler is groot gemaakt door de Zionistische helden van Wilders en hun volgers. De Telegraaf is reeds sinds 1922 actief betrokken bij de Holocaust die na de Tweede Wereldoorlog niet is afgelopen. 

De Zionisten plegen nog dagelijks internationale misdrijven op de Semieten in het algemeen en de Joden in het bijzonder. Meeste Israëlisch kennen de ware geschiedenis van hun wereld-getto niet. Meeste Israëlisch zijn door de Zionistische leiding geïndoctrineerd met de leugen dat hun Zionistische leiders van vroeger en de 'founding fathers' van Israël de Joden beschermde tegen antisemitisme terwijl het tegenovergestelde waarheid is. Andere Israëlisch zijn zich zeer wel bewust van hun leugens.

De Zionisten en de antisemieten zijn altijd partners geweest. De antisemieten zijn de beste vrienden van de Zionisten. De antisemieten zijn geaccrediteerd door de Zionisten om Joodse rijkdommen te executeren. De 'Endlösung der Judenfrage' is de idee van de Zionistische helden van Wilders die al eind 19e eeuw preludeerde op een Holocaust op zes miljoen Joden. Israël is geen Joodse Staat. Joden hebben nooit een Staat voor zichzelf geambieerd. In ieder geval sinds ruim twee duizend jaar hebben Joden afstand gedaan van de wil tot het besturen van enige Staat.

Jodendom is een geloof wat van oorsprong geworteld is in de cultuur van Semieten. Arabieren zijn Semieten pur sang. Niet alle Nazi's hebben zich tot het Jodendom bekeerd. Leidende Nazi's hebben het Jodendom vervormd tot een politiek maatschappelijke ideologie en dito terroristische organisatie om de klassieke Thora Trouwe Joden, de Joden die willen assimileren en emanciperen, de Joden die de Drie Eden handhaven, én de Arabieren uit te laten roeien en hun rijkdommen te executeren opdat het in de vermogens valt van Israëlisch.

De kinderen van Israël worden onderwezen dat antisemieten en met name Hitler en de Duitsers de schuldigen zijn aan de Holocaust, terwijl het de Zionistische leiding is die al in 1897 het verbond met G-d aan de welbekende laars lapte en de mensenrechten voor de Joden ontbonden. Het beeld wat in de virulent antisemitische film 'der Ewige Jude' van de Joden wordt gegeven is geïnspireerd op propaganda van de Zionisten die al in 1897 collectief en individueel propageerde dat Joden bij meerderheid verachtte bedelaars zijn.

Voor de Nederlandse Joodse Intelligentsia als Leon de Winter, Harry Mulisch, Esther Voet, Arnon Grunberg, het CIDI, Meldpunt Discriminatie Internet, al die Joden die steeds moord en brand janken, is dit allemaal gesneden koek. Zij houden willens en wetens onder de keppel dat hún groep volledig verantwoordelijk is voor het antisemitisme en de walgelijke genocide op miljoenen Europese Joden. De Joden zijn door de Israëlisch vergast in de kampen van de familie van de patroon van de helden van Wilders die ook Auschwitz in bezit had en geagendeerd staat als leverancier van het eerste lid van de Koninklijke familie van het wereld-getto Israël

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus