U bent hier: Home / Israëlisering = Nazificatie

Israëlisering = Nazificatie

by J.L. de Kreek — last modified 13-08-2016 06:00
Opgeslagen onder:

Frankrijk Israëliseert. Precies wat Geert Wilders en zijn Franse partners willen. Daarom lokken zij aanslagen uit middels misbruik van vrije meningsuiting. Wilders noemt dit in het Engels 'a Zionism of Europe'. Duitsland was ook geisraëliseerd in 1940-1945. De Duitse bezetter in die tijd was in dienst van de oprichters van de Joodse Staat die de boventallige Joden liet vergassen in de kampen van de sponsors van de Knesset die ook Charlie Hebdo laten drukken. Meeste mensen weten dit niet want de Mainstream Media doet volop mee met het georganiseerd terrorisme van Zion.

De plannen voor de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust zijn bedacht door een journalist met Zionistische achtergrond. Zijn volgers zijn bij en tijdens de voorbereidingen ondersteund door journalisten van het Nieuw Israëlitisch Weekblad en de Telegraaf. Na de oorlog zwijgt de journalistiek over de diepgaande symbiose tussen de Zionisten, hun journalisten en de club van Hitler, Eichmann en Feder. Weinig mensen weten dat Feder partner was van Hitler tijdens de Bierkellerputsch in 1924 en door een Zionistische held van Wilders genoemd wordt als Zionist

Ook weten weinig mensen dat Hitler is betaald door Zionisten en dat Zionisten de bouwers zijn van onder andere Auschwitz. In sommige kampen werd zelfs met de Israëlische munt betaald. De shekel. Vooral voor Jan Roos is het een heikel punt dat hij zijn neus ophaalt voor de feiten. Hij ondersteunt immers Wilders die schuld heeft aan verhoogde terreurdreiging en het sneuvelen van Nederlandse militairen. Bovendien heeft Jan Roos referendumfraude gepleegd in vereniging met Thierry Kroket en GeenPeil en hij heeft Marokkanen bedreigd met een kapmes om hun 'kankerkoppen af te hakken'.

Zoals de club van de Telegraaf in de jaren twintig van vorige eeuw de initiatiefnemers van de Holocaust ondersteunde bij de voorbereidingen zo ondersteunt het personeel van de Telegraaf Media Groep vandaag weer de vrienden van Israël bij de volgende genocide op de Semieten. Jan Roos lijkt het niet makkelijk te onderwijzen dat de Arabieren waaraan hij zo'n hekel heeft ras Semieten zijn. Het Arabisch DNA is zuiver Semitisch terwijl het DNA van de meeste Joden in Europa gelijk is aan het DNA van Dzjengis Khan. Het zijn Euro-Aziaten. Een detail wat Jan Roos niet graag vertelt anders wordt duidelijk dat hij antisemiet is, net als Wilders die graag wil dat Europa Israëliseert.

Israeliseren is helemaal niet leuk. Dat betekent meer controle en minder vrijheid. Militairen op straat. Collectief straffen. Racisme en monocultuur. Dat Israël racistisch is wordt niet vaak verteld in de Nederlandse media. Israël was de beste partner van het Zuid-Afrikaans apartheid regiem. De oprichters van Israël zagen de antisemitische landen als hun trouwste bondgenoten. Boris Johnson van de Brexit is een fervent Zionist. Dat is bar slecht nieuws voor de Joden want Zionisten en Joden zijn als water en vuur. Ook dat vertelt Jan Roos niet want Jan Roos zit graag stijf rechts bij de Zionisten in de bruine endeldarm.

De muntDat de Zionistische held van Wilders de oprichter was van de Bruinhemden in Duitsland wordt ook zelden verteld. De Zionisten en Hitler waren twee handen op één buik. Letterlijk de keerzijde van dezelfde medaille. Hitler diende de Zionistische zaak. Dat de Zionistische held van Wilders en niet Hitler het plan voor de Holocaust bedacht heeft is een feit wat verrekt makkelijk blijkt uit talrijke authentieke publicaties van deze held waar de Nederlandse journalistiek niet op in gaat. Er is zoveel waar de Nederlandse journalistiek niet op in gaat wat wel heel belangrijk is voor de vrede en veiligheid van Nederland, de wereld, en Europa.

Zoals bijvoorbeeld dat de wetenschap ontkent dat de torens van de Twin Towers door de vliegtuigen ingestort kunnen zijn. En dat de wetenschap ontkent dat AIDS door HIV wordt veroorzaakt. Ook de concrete aanwijzingen dat de MH17 neergeschoten kan zijn door leden van de groep volgers van de helden van Wilders wordt genegeerd door de Nederlandse massamedia. Dit is omdat de journalisten de wil hebben bij te dragen aan de Israëlisering van Nederland, de wereld, en Europa. De meeste journalisten zoals Kustaw Bessems en Jan Roos zijn net als Goebbels gewoon propagandisten van het georganiseerd terrorisme van Zion wat de wereld wil onderwerpen aan de macht van de 'corporate oligargy' wat ook de Joden heeft laten vergassen in de kampen van de familie van de patroon van de helden van Geert Wilders.

Share |
gearchiveerd onder: ,
comments powered by Disqus