U bent hier: Home / It's about Israël

It's about Israël

by J.L. de Kreek — last modified 13-11-2016 06:00
Opgeslagen onder:

De oorlogen in Moslimlanden gaan over Israël. De oorlog van Bush, Balkenende en Blair in Irak 2003 gaat over Israël. De Tweede Wereldoorlog gaat over Israël. Escalatie Eerste Wereldoorlog was voor Israël. Hitler werkte voor Israël. De gaskamers waren van Israël. Israël is de natte nazidroom van Satan. Israël is het wereld-getto van Lucifer. Bedacht door de helden van Wilders. Israël is geen Joodse Staat. Joden willen geen Joodse Staat.

Joden hebben nooit een Joodse Staat gewild. In ieder geval na de verwoesting van de Tempel in 70 na Christus is het volgens het Joods geloof op gezag van G-d de Almachtige Joden verboden politiek en/of maatschappelijk een Joodse Staat te Ambiëren of er überhaupt aan te denken. De Drie Eden zijn dé basis voor dé Joodse normen en waarden in de Diaspora. De ambitie voor een Joodse Staat komt van getto-managers die door de Franse Revolutie bezit zagen verdampen en macht verloren aan democratie en mensenrechten. Betrokken families willen herstel in de oude staat van macht en vermogen in de toestand van voor de Franse Revolutie inclusief slavernij.

Daarbij is door de oudste held van Wilders het Koninkrijk Groot Israël beloofd aan het wereldhuis van een bepaalde familie indien deze familie betrokken is en blijft bij de Endlösung der Judenfrage zoals dat door de helden van Wilders is uitgedacht met treinen, onvrijwillige deportatie, slaven, werkkampen en het vernietigen van Joden als sluitstuk van de Endlösung. De aanslagen in de VS 11 september 2001 zijn beraamd en gepleegd in het belang van Israël. De oorlogen in Moslimlanden worden in het belang van Israël gevoerd.

De aanslag op de MH17 is mogelijk ook in belang van Israël gepleegd. Sting gaat in Bataclan in het belang van Israël zingen. Het referendumbedrog van Jan Roos is in het belang van Israël. Telegraaf Media Groep werkt in het belang van Israël. Geert Wilders is in het belang van Israël. De Brexit is in het belang van Israël. De Paus is in het belang van Israël. De wereldgeschiedenis sinds 29-31 augustus 1897 draait om Israël want toen is Israël opgericht als vereniging te Basel met het oorlogsdoel symbiotisch samenwerkend met antisemieten de Endlösung, Holocaust en Exodus te laten plaatsvinden als prelude op de Kolonisatie van het Midden Oosten door de Nazi's.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus