U bent hier: Home / Ivo Opstelten schendt ambtsplichten

Ivo Opstelten schendt ambtsplichten

by J.L. de Kreek — last modified 31-03-2015 16:00
Opgeslagen onder:

Het valt niet of moeilijk uit te leggen zoals Opstelten bezig geweest is afgelopen jaren. Opstelten. De oud burgemeester. De man met de bronzen stem die iedereen inslaap reutelt. Ivo Opstelten is een halve gare. Net als zijn vrouw. Top-juristen die vanaf hun positie alles moeten kunnen overzien en toch wegkijken van de eigen corruptie. Veel ministers van justitie deze eeuw falen grote tijd.

Hirsch Ballin, Donner en Opstelten. Dat zijn pas juristen. Wanneer zij het zeggen is het waarheid. Niet dus. Ze liegen dat zij barsten. Over de bevoegdheid van hun ambtelijke bediening. Dat begint bij Balkenende en Donner, of was het eerst Hirsch Ballin, doet er niet toe, Balkenende, Donner, Hirsch Ballin, Opstelten, het zijn allemaal juristen. De één heeft nog meer gestudeerd dan de ander. Het zijn bijna allemaal professors. In ieder geval zijn ze allemaal niet goed snik.

Die oorlog van Balkenende en Verhagen en De Hoop Scheffer in Irak had onmiddellijk afgestraft moeten worden door alle politieke partijen van links tot rechts. Onmiddellijk had dat tot een kamerbrede motie van wantrouwen moeten leiden. Iedereen kon zien dat de oorlog in Irak niet noodzakelijk was. Handhaven was van belang. Niet het internationaal recht met voeten treden. In één keer een wereldgeschiedenis aan wetshistorie door het toilet dankzij de professor Christelijk Sociaal Denken, en Opstelten heeft nog steeds geen aangifte gedaan tegen JP wegens persoonlijke ondersteuning van zijn politiek ambtelijke misdrijven.

Het is helemaal niet moeilijk gegeven de politieke verhoudingen het internationaal recht te handhaven. Er is nooit enige noodzakelijkheid geweest Irak de oorlog te verklaren of Saddam Hussein te laten doden. Plotseling vond Balkenende het goed dat het hoofd van de bevriende staat Irak onrechtmatig door bondgenoten vermoord werd, terwijl in de strafwet staat dat dit verboden is. Hussein heeft natuurlijk geen eerlijk proces gekregen en had alleen voor het Internationaal Strafhof berecht mogen worden omdat Irak de doodstraf toestond na een illegale interventie van Bush Balkenende en Blair in dat land juist om maatschappelijke verandering te realiseren.

Opstelten is één van de prominente juristen in Nederland die de terroristische en internationale misdrijven van Balkenende & co gedoogt en goedpraat en ervan wegkijkt en/of faciliteert en vooral daarop voortbouwt. Recent is ontdekt dat de helden van Wilders de grote kwartiermakers zijn van de Tweede Wereldoorlog en de Jodenvervolging van 1940-1945. Een feit wat door de hele media en politiek ontdekt had kunnen worden had men enige belangstelling gehad in waarheid of feiten. Dat Opstelten van de VVD is net als de van kindermisbruik verdachte top-jurist Joris Demmink de oud-SG van justitie en dat Demmink onder toezicht van zijn partij ambtelijk kwartiermaker is van het omvangrijke kindermisbruik in de jeugdbescherming, had de vrouw van Opstelten ook kunnen begrijpen.

Het moet de vrouw van Opstelten die kinderrechter is opgevallen zijn dat de medewerkers in de jeugdbescherming en dus de Raad voor de Kinderbescherming in strijd met de wet niet aan waarheidsvinding doen. Toch verklaart deze vrouw van Opstelten de kinderbeschermers steeds ontvankelijk in de kinderrechtszaken die zij regelmatig te behandelen heeft. De wereld van de juristen is een gekke wereld waarin bepaalde juristen de wetenschap misbruiken om ongestraft internationalmisdrijven te plegen. In het buitenland en in Nederland.

De techniek waarmee minderjarigen onder toezicht worden geplaatst van de privaatrechtelijke overheid met justitie middelen in het civiele kader moet juridisch gekwalificeerd worden als een vorm van gedwongen verdwijning wat strafbaar is gesteld met levenslange gevangenisstraf in de Wet Internationale Misdrijven. Opstelten en zijn collega's zijn hofleverancier internationale misdrijven en kindermisbruik. Zij verkrachten de rechtsstaat en zetten de veiligheid van iedereen op het spel met hun nachtmisbruik en de ambtsplichten die zij elk moment van de dag schenden.Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus