U bent hier: Home / Jaap de Hoop Scheffer = oorlogscrimineel

Jaap de Hoop Scheffer = oorlogscrimineel

by J.L. de Kreek — last modified 09-08-2014 06:00
Opgeslagen onder:

Het zijn oorlogsmisdrijven van Jaap de Hoop Scheffer persoonlijk die afstralen op de NATO. Jaap de Hoop Scheffer meent het zich te kunnen veroorloven een oordeel te hebben over Poetin en de rol van Rusland in Oekraïne, terwijl hijzelf als prominent lid van het CDA een bloedig niet aflatende kruistocht gestart is in Moslimlanden misbruik makend van macht gelegenheid en middelen door het ambt geschonken aan het CDA.

Dat niemand in de Nederlandse journalistiek rept over de zware politieke misdrijven die de leden van het CDA en de VVD en de SGP en de CU en de PVV en de PvdA nu thans reeds ruim elf jaar opzichtig plegen houdt niet in dat Nederland daardoor niet het recht heeft aangevallen te worden. Jaap de Hoop Scheffer en zijn politieke vrienden zijn macht misbruikers die hun bestuurlijke taken en bevoegdheden gebruiken om Katholieke Eind Tijd profetieën middels politiek maatschappelijke middelen te vervullen. Korter en bondiger is het welhaast niet te kwalificeren.

 

Door de korte en bondige kwalificatie van de misdrijven van Jaap de Hoop Scheffer kan iedereen makkelijk begrijpen uit welke hoek de wind waait. De wereld wordt bestuurd door een vet clubje fascisten, racisten en antisemieten die net als in de tijd van Hitler op dezelfde wijze de macht grijpen en de wereldgemeenschap in de greep nemen. Geert Wilders is gedoogd door het CDA bij en tijdens het gedoogakkoord. Niemand van het CDA heeft het er over dat de door het CDA gedoogde FITNA van Wilders schuld heeft aan de dood van misschien wel de beste militair van de NATO.

 

Geert Wilders persoonlijk heeft met FITNA een succesvolle aanslag gepleegd op de NATO, en het CDA wat Wilders gedoogt zwijgt ook bij monde van Jaap de Hoop Scheffer die nota bene leiding gegeven heeft aan de NATO. Als het vechten wordt met Poetin en de NATO verliest de NATO. Er is geen grond voor de NATO agressief tegen Rusland te zijn. NATO en Rusland moeten samenwerken om de bende fascisten en neonazi's gesponsord door Israël en een wannabe militaire junta uit Oekraïne te vechten en rechtens wraak te nemen voor de aanslag op de MH17.

 

Jaap de Hoop Scheffer is leider van een ouderwetse Christelijke Kruistocht die sinds 1897 officieel door de Vereniging Erez Israël gevoerd wordt beschikkend over het kapitaal en de wil van de familie Rothschild, Bush, Rockefeller en Koninklijke Shell. Jaap de Hoop Scheffer is een Mof. Een Nazi. Net als Esther Voet en Geert Wilders dat zijn. Diep vastgeroest in de door christen politiek bepaalde bestuurlijke organisaties. De christen politiek is het werk van de Kerk van Satan. Iedereen moet de Bijbel eens leren begrijpen. Beste bron daarbij is vooralsnog .

 

Wat Jehova's Getuigen geloven dat is Christendom. Wat de christen politiek gelooft heet Christenheid. Christenheid is zit bij de Duivel op schoot. Christenheid is de Paus van Rome en het Katholicisme, en wat daarvan afkomstig is. Die Christenheid streeft naar een wereldregering bestuurd door het Vaticaan. De bankiersfamilie Rothschild herkent zich in die ambitie en staat aan de basis van het Zionisme van Herzl en Nordau en Jabotinsky en Esther Voet. Die Christenheid, betaald door Rothschild en gemanaged door de Zionisten voert nu middels het CDA en Jaap de Hoop Scheffer de oorlogen over de rug van de onschuldige burgers die gewoon wodka willen drinken met de Russen en tegen de oorlogsmisdaden van Jaap de Hoop Scheffer zijn. Omdat de Nederlandse journalistiek het er niet over heeft lijkt het net alsof Jaap de Hoop Scheffer geen bloed aan de handen heeft.

Share |
gearchiveerd onder: ,
comments powered by Disqus