U bent hier: Home / Jaaroverzicht 2017

Jaaroverzicht 2017

by J.L. de Kreek — last modified 31-12-2017 06:00
Opgeslagen onder:

2017 is het jaar waarin de Joden 120 jaar Zionistisch terrorisme herdenken en de Zionisten met hun vriendjes de greep op de Joden versterken. Ook de Jeugdhulp versterkt de greep op de slachtoffers. Geadviseerd wordt minderjarigen voortaan niet meer via het strafrecht aan te pakken bij grensoverschrijdend gedrag. Ze moeten direct naar Jeugdhulp. De Mainstream media heeft het er niet over dus bestaat het niet. Onafhankelijke media wordt keihard en voortgaand aangevallen door laffe perskaartjournalisten. Cris Klomp voert de commandotroepen aan.

2017 is het jaar waarin de Zionisten ontdaan zijn van hun terroristisch masker. Chris Klomp als rechtbankverslaggever van het Algemeen Dagblad is nog altijd niet op het spoor van het vonnis waarin letterlijk staat dat de Nederlandse Rechtspraak terroristisch wordt bedreigd en bedrogen om te zwijgen over de Nazi-feiten van Geert Wilders en Hidde van Koningsveld. Hidde van Koningsveld -bestuurder van de CIDI-jugend- wil op één lijn gesteld worden met Joden terwijl hij gedoopt en bestuurder van een Zionistische organisatie is. 2017 is het jaar waarin de website www.holocaustles.nl online is gekomen.

Het jaar daarvoor is het rapport Holocaust Verklaard gepubliceerd waarin aan de hand van authentieke citaten van de publicaties van de ideologische voorbeelden van Geert Wilders en Hidde van Koningsveld, wordt aangetoond dat journalist en Zionist Theodore Herzl het creatieve brein is van de Holocaust. Hij schrijft het nota bene letterlijk zelf in zijn dagboeken die de Telegraaf al in 1922 in bezit had. Het mag niet gezegd worden van Hidde van Koningsveld want dat vindt deze kruisvaarder antisemitisch. Daarom dagvaardt hij personen met Joodse achtergrond die deze waarheid openbaren.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus