U bent hier: Home / J'accuse de christenen

J'accuse de christenen

by J.L. de Kreek — last modified 28-07-2014 13:00
Opgeslagen onder:

Vanuit historisch perspectief gezien is er geen groter tuig in het vrije westen dan de christenen. De afgelopen dertien jaar zijn het exclusief de christenen in de politiek en media geweest die zonder enige noodzaak de ene na de andere oorlog starten in Moslimlanden op basis van aanslagen in Amerika die zij zelf gepleegd hebben. Ook zijn christenen de grote kinderverkrachters in Europa. De christenen janken regelmatig over christenen in Moslimlanden die geen leven hebben. Dat is compleet en volledig de eigen schuld.

Christenen in het vrije westen zijn altijd de gastjes geweest die de sfeer verziekte. De katholieken en hun kruistochten. De inquisitie. De Zondagswet. André Rouvoet. Jan Peter Balkenende. Maxime Verhagen. Al dat christelijke geteisem wat zich voor geen meter aan de wet houdt en internationale verdragen met voeten treedt om de nieuwe christelijke kruistocht met moderne middelen tegen de Islam vorm te geven. Dan ook nog eens heulen met de zionisten om de Joden te vervolgen. Iedere keer vraagt de kerk om vergeving voor de misdaden. Nooit vindt er verbetering plaats van de corrupte christelijke houding.

 

Geen christen wordt vervolgd. De vredelievende christen van het CDA stapte met Wilders in het gedoogaccoord “om de buitenlanders”. Geen christen die het heeft over de moord van Wilders op twee Nederlandse militairen in Afghanistan. Misschien wel de beste militair van de NATO en de zoon van de CDS zijn vermoord door FITNA van Wilders en de christen rept daarover met geen woord. Wel altijd het opgeheven vingertje van de christen naar anderen. Te hufterig voor woorden zoals de christen zich meent te moeten manifesteren. Parasitair tot op het bot. Uberhypocriet, en de hele wereld naar de ondergang dragend.

 

Dat de Jodenvervolging van 1940-1945 boven alles geïnspireerd is op de eeuwen oude wil der christenen om de Diaspora te revisioneren wordt volop verzwegen. De SS en Hitler waren kruisridders in vereniging met corrupte joden die bezit wilde hebben over Palestina, Dat alleen Moslims de wereld zouden vergasten op geweld is klinkklare bullshit. Bij en tijdens de islamitische overheersing van Spanje hebben de Joden een gouden tijd meegemaakt. Het virulente antisemitisme deed eerst het intreden met de komst van het Katholieke geloof. De Joden zouden Christus vermoord hebben terwijl de hele kruisigingsdood een zuivere schijnvertoning is.

 

Beroepskatholiek Hans Jansen wil niet dat de mensheid dit weet daarom ondersteunt hij racist Geert Wilders en pist hij op de Koran. Blank, christelijk en politiek is een ziekte. Vroeger toen de Nederlander nog in Hunebedden woonde en in de natuur geloofde was er geen Zondagswet. Tegenwoordig zijn het alleen de christenen die bij wet op zondagochtend de rust mogen verstoren met het gebeier van de kerkklokken. Al die paters, pastoors, dominees, die collectief en individueel kinderenverkrachten en ritueel vermoorden worden de hand boven het hoofd gehouden door de christenen in de politiek en bij justitie. Christendom is synoniem voor w a l g e l i j k!

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus