U bent hier: Home / J'accuse de joden

J'accuse de joden

by J.L. de Kreek — last modified 28-07-2014 08:50
Opgeslagen onder:

Waarom aardig doen over joden als eerlijk zijn ook kan? Joden zijn grote moordenaars. De ene na de andere genocide en massamoord hebben zij op de naam staan. De Holocaust is de genocide van de joden voor de joden waarvan niemand zeggen mag dat de joden schuldig zijn, toch is het zo. Hitler was jood. Joden creëren de eigen vijanden om tegen te strijden. Joden ondersteunde Hitler met geld en inspireerde hem tot de door joden bedachte Endlösung. Joden maakte ook de atoombom om Hiroshima en Nagasaki te vernietigen. Meer als experiment op levende have dan uit waarachtige noodzaak.

De joden zijn ook de mannen en vrouwen geweest die de genocide op de indianen hebben losgemaakt. De grootste genocide ooit. Jood Columbus kan en mag daarvoor aansprakelijk gehouden worden. Meer dan honderd miljoen doden. Kom dan eens aanzetten met de zes miljoen broeders en zusters in de door joden gebouwde concentratiekampen. Eerlijk zijn over joden kan geen antisemitisme zijn. Joden zijn grote mensendoders. Kijk naar Palestina. Wat doen joden daar. Palestijnen uitmoorden. Het is geen zelfverdediging van de joden want het land pakken ze af van de Palestijnen door eerst de eigen joden in Europa te Endlosen. Palestijnen mogen zich verdedigen

 

Joden moeten ophouden met hun walgelijke onmenselijke gedrag. De vooraanstaande jodin Esther Voet doet de stinkende best om te voorkomen dat een collega jood via internet eerlijk is over de joden. Ze doet aangifte met het CIDI tegen die jood. Hitst het openbaar ministerie op tegen de jood en ze bedreigt de rechtspraak met 'dire consequences' wanneer het openbaar ministerie de jood niet vervolgt of de rechter de jood niet veroordeelt. Émile Zola had het niet gekker kunnen bedenken. J'accuse de joden. Joden beginnen altijd te zeiken dat het antisemitisme is wanneer ze terecht of niet beschuldigd worden. Tienduizenden pagina's bewijs van de schuld van de joden aan WOII en de Holocaust.

 

Door eigen criminele toedoen zijn de joden erin geslaagd Duitsland de exclusieve schuld te laten genieten en het letterlijk uit te zuigen voor wiedergutmachung-betalingen. Terwijl zij zelf ermee bekend zijn dat hun vooraanstaande joodse leider Rothschild samen met Rockefeller en Koninklijke Shell dertig miljoen Dollar betaald hebben aan Hitler om een gewelddadige revolutie in Europa te beginnen. De pogroms in Oost Europa werden ook losgemaakt door joden. Het zijn altijd joden geweest die de joden vergast hebben op geweld en ander ongemak. De katholieken zijn natuurlijk ook de kwade pief, alleen joden zijn een graatje erger want van joden verwacht je het niet.

 

Een boekje opendoen over joden vinden mensen ongemakkelijk want er zijn ook weldenkende joden, een paar. Meerderheid zijn dermate ver verwijderd van het jodendom en diep in de schoot van de Duivel gekropen dat het zuivere Satanisten zijn. Dan die verschrikkelijke Kabbala die als basis dient voor het brandoffer van de zes miljoen broeders en zusters. Dat het er gelukkig geen zes miljoen geweest zijn mag op straffe van vervolging niet geopenbaard worden van het Centrum Informatie Documentatie Israël want dat is jodenhaat. Een puistje op de puber kin van de jewish american princesss is ook al jodenhaat.

 

Wie geen hekel aan joden heeft krijgt het vanzelf. Joden zijn heer en meester in het creëren van haat tegen de eigen gemeenschap. Dat legitimeert hen bommen en tanks aan te schaffen en die vervloekte Palestijnen kapot te schieten want het hele Midden Oosten is natuurlijk van de joden. Dat Palestijnen niet zelden authentieke tot de Islam bekeerde joden zijn vertellen de joden niet want het kan de joden geen reet schelen hoeveel joden ze vernietigen. Zolang de joden lijden is het goed. Hoe meer joden de levensvreugde wordt ontnomen hoe beter voor Israhell. Met al die gewelddadige niet te pruimen joden is het een beproeving joods bloed in de aderen te bezitten. Aftappen en vervangen voor wodka is het humane alternatief.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus