U bent hier: Home / Jacht op Centrale Raad Joden Duitsland

Jacht op Centrale Raad Joden Duitsland

by J.L. de Kreek — last modified 20-08-2013 17:55
Opgeslagen onder:

Met het belang van de Joden als eerste overweging wordt er ook ouderwets Nazi-jacht gemaakt op de Centrale Raad van de Joden in Duitsland. Vooraanstaande Duitse joden vinden het geweldig dat Bondskanselier Angela Merkel na een bezoek aan concentratiekamp Dachau meteen doorreist naar een biertent. “Een teken dat de Holocaust niet alleen in Oost-Europa heeft plaatsgevonden, maar midden onder ons” aldus deze smakeloze grappenmakers.

Het stomme toeval wil dat er geen Holocaust heeft plaatsgevonden, althans deze is mislukt. In ieder geval zijn er significant minder dan zes miljoen Joden vermoord en de Centrale Raad van de Joden in Duitsland weet dat vanzelfsprekend want de eerste Bruinhemden in Duitsland waren de Zionistische joden van Betar, de militante terreurorganisatie van Jabotinsky die ná de Tweede Wereldoorlog ronduit toegeeft dat het een joodse oorlog was.

De Centrale Raad van de Joden in Duitsland weet natuurlijk precies hoe het zit met de voorkeur van Hitler voor de 'Ebenbürtige Juden' en zijn hekel aan de Asjkenazische miesgassers die na de Franse Revolutie het feest zijn komen verzieken. Eerst in Oost Europa en later het Westen. De Amerikaanse Joden dachten al in 1900 aan een Holocaust op de Europese Joden en Britse, Franse en Duitse politici werden volop ondersteund door de joodse lobby in de oorlogen tegen elkaar.

Dat toevallig de oprichter van de SS een joodse achtergrond bezit, en de grote Zionistische leider Herzl de Endlösung op de internationaal politieke agenda zette in 1896 is allemaal iets te toevallig om alleen Duitsland en de Duitsers de schuld te geven. Feit is dat de Zionisten al in 1897 antisemieten accrediteerde om de massa te controleren. Zo droegen de Zionisten ook bij aan de pogroms in Oost Europa. De Nazi's heten Nazi omdat antisemieten volop ondersteund zijn door de Asjkenazische elite die de onderklasse altijd non-discriminatoir vertrapt heeft.

De Joodse Raden in Europa waren sleutelrol collaborateurs van de Nazi's. De intellectueel daders. De financiers. De managers. De strafste beulen, in het kamp. Zij die persoonlijk het offer waste en verbrande in de ovens die overigens niet geschikt bleken voor industriële inproductiename. De verraders. Paar honderdduizend mensen zijn vergast. Meeste zijn gestorven aan de slavernij ten behoeve van de joodse leiding of aan de tyfus.

De Joden in Nederland die bijvoorbeeld via de Hollandse Schouwburg werden gedeporteerd zijn verraden door onder andere de grootvader van vice premier Lodewijk Asscher die nu politiek, oorlogsmisdaden en genocide van terroristen collega's in de politiek ondersteunt en de razzia op de Aya Sophia Moskee achter de kiezen heeft.

Het soort joden wat in Europa steevast het hardst jankt over de Holocaust, kwezelt om een happening die het zelf gewild en verzorgd heeft en waarbij het succes schromelijk wordt overdreven. De zes miljoen is een blatante leugen geïnspireerd op de Kabbala.

Wat de joden wel bereikt hebben is dat zij met hun holocaustfraude ongelofelijk veel geld afgeperst hebben van Duitsland als 'wiedergutmachung'. Dat de Centrale Raad van Joden in Duitsland nog aangesproken worden zal op de onverschuldigde betalingen staat vanzelfsprekend geschreven!

Share |
gearchiveerd onder: , ,
comments powered by Disqus