U bent hier: Home / Jacht op Mark Rutte

Jacht op Mark Rutte

by J.L. de Kreek — last modified 25-05-2013 15:25
Opgeslagen onder:

Dat er thans reeds meer dan een decennium werk gemaakt wordt van de strafvervolging van Mark Rutte & co in verband met oorlogsmisdrijven, terrorisme en genocide houdt in dat het kabinett Rutte niet zo'n goed kabinet is als het zelf beweert. Mark Rutte geeft een verkeerde voorstelling van zaken in verband met de economie, en stand van de veiligheid van de Staat.

Dat de illegale oorlog in Irak gepaard is gegaan met excessief bombarderen met granaten verarm uranium munnitie, bewijst de opzet tot genocide en internationale misdrijven. Het algemeen bekende rapport van de Commissie Samnson bewijst dat Mark Rutte oorlogscrimineel eerste klas is. En Jort Kelder wil niet weten dat het de schuld is van zijn vriend de oorlogscrimineel dat de economie is ingestort.

Wie Mark Rutte zegt, zegt VVD. Mark Rutte verdrijven is VVD verdrijven, ouderwets zoals dat gaat met oorlogscriminele rechtspersonen. De pedo-partij mag niet ontbonden worden en de VVD wel omdat de VVD gelegenheid geeft aan internationale en terrorisme gerelateerde misdrijven van Nederlandse politiek ambtsdragers en bondgenoten in Islamitische landen. Er wordt politiekstrafrechtelijk jacht gemaakt op Mark Rutte, en zijn collega's. Ouderwets.

Zij worden allen als een geheel gezien, wat het vervolgen vergemakkelijkt. Overal zijn de leden van de VVD. Onschuld veinsend en noodzaak tot onnodige maatregelen propagerend omdat anders het liberale doel niet gediens is. Alleen voor leden van de VVD is de partij liberaal. Voor de rest van de mensheid is het een terroristische organisatie wat politiek ambtelijke bevoegdheden misbruikt en ambtsplichten schendt om straffeloos genocide op Islamieten te plegen.

VVD blijkt een partij te zijn waar de toekomst niet aan herinnerd worden wil. De partij die de basis legt voor het failliet van Nederland, de wereld en Europa. Mensen van de VVD zijn alleen in verband met het veronderstelde partij belang opportunistisch. Die denken niet aan het belang van anderen. Zij zien zichzelf als de Staat en vinden dat iedereen hen hoort te gehoorzamen. Daarom is Mark Rutte minister-president namens de VVD. In het kabinet is Mark Rutte natuurlijk premier namens iedereen, alleen niet in het echt.

Als 'primus inter pares' voor iedereen hoort Mark Rutte als minister-president de handtekening te zetten onder het koninklijke besluit wat de strafvervolging inleidt van hem en alle andere politiek ambtsdragers sinds Balkenende I. Dat doet hij natuurlijk niet. Mark Rutte, Hans van Baalen, Geert Wilders, het waren allemaal prominente leden van de VVD die zich niet verzette toen de evident met de noodzaak in strijd zijnde oorlog in Irak geaccordeerd door het kabinet van start ging.

VVD-blaadjes als Elsevier roffelde om het hardst de oorlogstrom mee en niemand bekommerde zich om het feit dat de oorlog in Irak formeel en materieel geen enkele grondslag bezit. Ook niemand maakt zich druk om de nazorg. Niemand van de VVD die geacht wordt de normen en waarden van Nederland te handhaven heeft zich verzet tegen misschien wel het meest vuige oorlogsgeweld waar Nederlandse politiek ambtsdragers ooit aan deelgenomen hebben sinds de Tweede Wereldoorlog.

Share |
gearchiveerd onder: , ,
comments powered by Disqus