U bent hier: Home / Jacht op Wilders & GeenStijl

Jacht op Wilders & GeenStijl

by J.L. de Kreek — last modified 25-08-2015 15:55
Opgeslagen onder:

De Tweede Generatie jaagt op Wilders en GeenStijl. De helden van Wilders zijn verantwoordelijk voor de genocide op de Eerste Generatie. De uitgever van GeenStijl weet daarvan sinds 1922. Voorts heeft Wilders met FITNA schuld aan het sneuvelen van Nederlandse militairen en de verhoogde terreurdreiging. Ook neemt Wilders deel aan Internationale Misdrijven. Jan Roos van GeenStijl vindt het allemaal prachtig en bedreigt Marokkaanse jongeren met een machete.

Pritt van GeenStijl noemt de rechters van Nederland alvast halfblinde hoeren zodat het publiek straks goed geïnformeerd de sloop van GeenStijl en Wilders aanschouwt. De planning is dat het Gerechtshof een bevel tot vervolging levert en dat het Openbaar Ministerie en Politie dan gewoon hun werk doen. Omdat Wilders eerder gedreigd heeft met bijlen aan de wortels van de onafhankelijke rechtspraak als hij niet vrijgesproken wordt bestaat het risico van escalatie.

Aangezien de machete of het "knuppelachtig ding" van Jan Roos dwars zit en hij nog altijd gewapend rondloopt moet hij misschien op voorhand te grazen worden genomen door een roedel hongerige wolven die bloed ruiken. Het is traditie in de Nederlandse cultuur om handlangers van Nazi's, racisten en fascisten te kielhalen. Dat gebeurt dus ook met Jan Roos, Marck Burema, Geert Wilders en de rest wat zich met het tuig identificeert. De helden van Geert Wilders zijn de grote kwartiermakers van Hitler en de gaskamers. Dusse, dat is kut voor GeenPeil.

Share |
gearchiveerd onder: ,
comments powered by Disqus