U bent hier: Home / Jan Peter Balkenende op Internet

Jan Peter Balkenende op Internet

by J.L. de Kreek — last modified 07-07-2014 17:10
Opgeslagen onder:

Het is nieuws dat Jan Peter Balkenende zijn eerste tweet twittert en een bezoek brengt aan Twitter Inc. Jan Peter Balkenende rijdt graag dure auto's. VOC-mentaliteit is zijn ding. Hij kan het weten want het is specialist christelijk sociaal denken. Jan Peter Balkenende is ook de man die uit naam van Nederland op schoot zat bij Bush om zich als een trekpop te laten souffleren.

Er zijn inmiddels twee beschikkingen gepubliceerd op Rechtspraak.nl in verband met de diepe wens Jan Peter Balkenende persoonlijk rechtens af te straffen voor zijn misdrijven tegen de menselijkheid (LJN:AU9736 & LJN:BO0198). Ook besproken in de literatuur. Jan Peter Balkenende is genoeg jurist om te begrijpen dat oorlog zonder adequaat volkenrechtelijk mandaat politiek ondersteunen voor hem als oud-Minister-President van Nederland net zoiets is als de moorden, doodslag en verwoesting 'on the ground' zelf begaan. Elk project is onderworpen aan een hiërarchie van beslissers en doeners.

 

Oud-Minister-President Jan Peter Balkenende is bovendien Partner Corporate Responsibility bij Ernst & Young én Hoogleraar Erasmus Universiteit Rotterdam. Daarvan gaat vanzelfsprekend het nodige uit. Tot op de dag van vandaag zijn de zware terrorisme gerelateerde en internationale misdrijven van oorlogscrimineel Balkenende gerespecteerd door de Nederlandse politiek, media en de corporate bedrijven waarvan de bepalers aan de top kennelijk collectief en individueel op het achterhoofd gevallen zijn.

 

Jan Peter Balkenende is leidend kruisridder in de zoveelste christelijke kruistocht met onrechtmatige middelen tegen de beschaving. Net als Geert Wilders moet Jan Peter Balkenende strafrechtelijk vervolgd worden voor zijn terrorisme en internationale en oorlogsmisdrijven als politiek ambtenaar. Genocide is typisch een misdrijf wat gepleegd wordt met ondersteuning en/of medeweten van ambtenaren. De christenheid in Nederland, de wereld, en Europa heeft zich vooral beroepen op de eigen waanvoorstelling van een gerechtvaardigde oorlog in plaats de noodzaak bondgenoten te ondersteunen in een eindeloze oorlog tegen het eigen terreur.

 

Jan Peter Balkenende als leidend christen heeft genoeg kennis van de wet en Het Woord om te begrijpen dat Johannes reeds waarschuwde voor Grote Hoeren als hij. Balkenende heeft de verkiezingen van 2006 gemanipuleerd door aangifte te doen tegen hij die waarschuwde voor de Jihad die nu in de straten van Den Haag de 'hearts and minds' verovert van de getergde Moslims die de zieke hypocriete houding van de christenheid zat zijn en alleen nog lust hebben naar bloedige wraak. Balkenende is makkelijke prooi voor de volgelingen van zij wiens leven hij zuur gemaakt heeft met zijn politieke akkoord voor de illegale oorlog in Irak.

 

Niet alleen met Balkenende zal rechtens afgerekend worden. Ook met Ernst & Young want het profiteert van de oorlogscrimineel. Het is nota bene aangesteld als partner terwijl de plantsoenendienst al te veel eer is. Geert Wilders wordt nu 'as we speak' juridisch gesloopt. Dat gebeurt allemaal in het 'backend'. Op enig moment is Wilders aangehouden. Datzelfde staat met Jan Peter Balkenende te gebeuren. En met Maxime Verhagen, Hans van Baalen, Mark Rutte. Stuk voor stuk zullen zij van de straat geplukt worden en de behandeling krijgen die naar Nederlands recht elke terrorist in de politiek verdient.

 

Dat Jan Peter Balkenende een grote terrorist is staat volledig buiten kijf. Er wordt niet eerst nog daarover gedebatteerd. Er moet gehandeld worden. De Hoge Raad is door angst van de misdrijven van Balkenende in de waan geplaatst in verband met de bevoegdheden voor het Openbaar Ministerie om Balkenende persoonlijk zonder meer te vervolgen voor zijn deelnamen aan de genocide in Irak als oud-Minister-President van Nederland. Het is Jan Peter Balkenende persoonlijk aangezegd in de hal van de Vrije Universiteit te Amsterdam, net als Donner overigens.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus