U bent hier: Home / Jan Roos aanvallen

Jan Roos aanvallen

by J.L. de Kreek — last modified 19-04-2016 09:50
Opgeslagen onder:

Henk Spaan heeft gelijk. Jan Roos vraagt erom aangevallen te worden. Jan Roos kwetst nodeloos. Dat is zijn beroep en gewoonte. Iedereen die nodeloos kwetst vraagt erom aangevallen te worden. In ieder geval is de juridische aanval op Jan Roos geopend. De Jihad alle middelen rechtens. Jan Roos moet worden vervolgd door het Openbaar Ministerie.

Als een blond trolletje moet Jan Roos zich verantwoorden in het beklaagde bankje van de onafhankelijke rechtspraak. Omdat hij deelneemt aan niet de minste misdrijven. Jan Roos heeft bijvoorbeeld iedereen bedrogen met de aanvraag van het referendum voor het associatieverdrag met Oekraïne. Ook verzwijgt Jan Roos de Nazifeiten van de helden van Wilders. Tevens houdt Jan Roos andere feiten onder de pet die extreem belangrijk zijn voor iedereen.

Niet alleen Jan Roos wordt op deze manier aangevallen. De hele GeenStijl redactie ligt onder vuur. Net als Geert Wilders. Iedereen die tot drie heeft leren tellen kan op de vingers narekenen wat Jan Roos te wachten staat. Verongelijkt zal hij bepleiten dat hij geen eerlijke proces krijgt en dat de vrije meningsuiting beperkt wordt wanneer de Rechtspraak hem op vordering van het Openbaar Ministerie bevoegd de mond snoert.

Share |
gearchiveerd onder: , ,
comments powered by Disqus