U bent hier: Home / Jan Roos ende Joden

Jan Roos ende Joden

by J.L. de Kreek — last modified 07-01-2016 15:55
Opgeslagen onder:

'What the fock' weet die plurk van een Jan Roos over Joden? #durftevragen. Op twitter is hij steeds het baasje wat als eerste zogenaamd opkomt voor de Joden als een Jood wordt belaagd door jeugd wat niet begrijpt dat de helden van Wilders de kwartiermakers zijn van Hitler en de gaskamers. Jan Roos is gezien in Nazi-uniform en met kapmes. Jan Roos heeft Semitischachtigen gedreigd "kankerkoppen" af te hakken en bedriegt een ieder met GeenPeil.

Jan Roos vergeet zijn volgers te tweeten dat medewerkers van de aandeelhouder van GS Media B.V, wat de houder is van het merk en de handelsnaam “GeenStijl, in 1923 reeds de plannen voor Holocaust op Joden in bezit hadden en daarover de lezers van de Telegraaf kennelijk opzettelijk bedrogen want de schrijver werd door hen op een voetstuk geplaatst en in de oorlog werd de bezetter actief geholpen door de Telegraaf die nu aandeelhouder is van de werkgever van Jan Roos.

Het antisemitisme van Jan Roos en zijn 'umfeld' druipt af van de talrijke publicaties op de zogenaamd journalistieke platforms van de Telegraaf & co waaronder tevens begrepen Bert Brussen en Arnold Karskens. Het Hof is gevraagd bevel te leveren tot vervolging van GeenStijl en dus Jan Roos in verband met deelname aan internationale misdrijven tegen Semieten of de voorbereidingen daarop of althans het opruien daartoe. Kennelijk heeft de Telegraaf-familie het heulen met de vijand van de Joden niet verleerd.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus