U bent hier: Home / Jan Roos ende mishandelde Joden

Jan Roos ende mishandelde Joden

by J.L. de Kreek — last modified 12-02-2016 06:00
Opgeslagen onder:

Dat Jan Roos niet deugt als journalist, verslaggever en zogenaamd sympathisant van Joden blijkt uit zijn gesprek met een mishandelde Joodse mevrouw waarbij de overvallers een antisemitisch motief zouden hebben. Was Jan Roos oprechte waarheidsvinder geweest dan had hij geweten dat het risico bestaat dat het Joodse echtpaar is overvallen door leden van de groep volgers van de helden van Wilders die ook licht getint zijn.

Jan Roos praat de vrouw na dat de overvallers Marokkanen zijn en houdt onder de pet dat de Zionistische helden van Wilders de grote wegbereiders zijn van Hitler en de gaskamers en geholpen zijn door de onderneming van de aandeelhouder van zijn werkgever en dat de Joodse mevrouw vroeger als minderjarige is mishandeld in het kamp van de familie van de patroon van de helden van Wilders door SSers die daarvoor speciaal door de groep volgers van de helden van Wilders zijn geacrediteerd.

Ook houdt Jan Roos van GeenStijl onder de pet dat Zionisten dreigen met afgrijselijke consequenties wanneer de Nazifeiten van de helden van Wilders worden erkend. Jan Roos legt zijn gesprekspartner voortgaand meningen in de mond en mist de relevante aanwijzingen. Het Joodse echtpaar is het slachtoffer van een valse vlag operatie van Zionisten zodat Jan Roos op GeenSteil antisemitisch geïnspireerd Marokkanen kan beschuldigen van Jodenhaat. Mishandeld door de Sondercommando's van vandaag die ook toen symbiotisch samenwerkte met de Zionisten.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus