U bent hier: Home / Jan Roos ernstig ziek

Jan Roos ernstig ziek

by J.L. de Kreek — last modified 12-03-2016 11:05
Opgeslagen onder:

Jan Roos van GeenStijl is ernstig ziek. Jan Roos is prominent werknemer van de organisatie die van ongefundeerd, tendentieus en nodeloos kwetsen beroep en gewoonte maakt. Jan Roos zwijgt in alle toonaarden over de Nazifeiten van de helden van Wilders. Jan Roos zwijgt in alle toonaarden over het feit dat werknemers van de onderneming van GeenStijl in 1923 actief deelnamen aan het verspreiden van de oorlogs- en Holocaustplannen van de helden van Wilders.

Jan Roos zwijgt in alle toonaarden over de feiten die bewijzen dat de torens van de Twin Towers niet ingestort kunnen zijn door de vliegtuigen. Jan Roos zwijgt in alle toonaarden over de blatante oorlogsmisdaden, het terrorisme en de genocide van de Nederlandse politiek in Moslimlanden. Jan Roos zwijgt in alle toonaarden over de schuld van Wilders aan verhoogde terreurdreiging en het sneuvelen van Nederlandse en NATO militairen. Jan Roos zwijgt over de bedreigingen van Haagse besluitvormers door GeenStijl.

Jan Roos zwijgt over zijn bedreigingen van Marokkanen met een kapmes. Jan Roos zwijgt in alle toonaarden over de bedreigingen met afschrikwekkende consequenties door volgers van de helden van Wilders als de Nazifeiten van de helden van Wilders worden erkend door Magistraten of Joden. Jan Roos zwijgt over zijn bedrog met het aanvragen van het referendum over het associatieverdrag met Oekraïne. Jan Roos maakt zich wel druk op Twitter dat niemand en dan ook werkelijk niemand aandacht besteedt aan het feit dat zijn kinderen zijn bedreigd.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus