U bent hier: Home / Jan Roos heeft Jodenprobleem

Jan Roos heeft Jodenprobleem

by J.L. de Kreek — last modified 14-03-2016 06:00
Opgeslagen onder:

Jan Roos van GeenSteil heeft een joekel van een Jodenprobleem. Jan Roos doet alsof hij opkomt voor Joden en negeert of ontkent de Nazifeiten van de helden van Geert Wilders en de diepgaande betrokkenheid sinds 1923 van de aandeelhouder van zijn werkgever bij de verspreiding van de plannen van de helden van Wilders voor oorlog en Holocaust. Dat is bizar natuurlijk. Wie Joden een warm hart toedraagt erkent zonder meer de Nazifeiten van de helden van Wilders.

Jan Roos bedreigt Marokkanen met een kapmes. Ook neemt Jan Roos deel aan het bedreigen van ambtenaren in verband met de besluitvorming voor de Haagse Schilderswijk. Jan Roos levert bij de Kiesraad door hem en GeenPeil vervalste ondersteuningsverklaringen in om Nederland, de wereld en Europa naar de afgrond te dragen of in chaos te plaatsen. Jan Roos is prominent deelnemer aan de terroristische organisatie van de groep volgers van de helden van Wilders.

De feiten zijn inmiddels meer dan vijftien jaar voor iedereen makkelijk te vinden op internet. Jan Roos is van de internetgeneratie dus hij weet hoe hij zoeken moet als geïnteresseerde verslaggever die van een grapje houdt. Jan Roos wordt vakkundig naar de haaien geholpen. Met hem zijn vrienden bij GeenSteil en het krapuul van de PVV. Nare parasieten zijn het. Kanker voor de samenleving. De Moffen in de journalistiek, wetenschap en politiek zijn vandaag te herkennen aan het volhouden van leugens over de aanslagen in de VS 11 september 2001.

De Moffen van vandaag worden ook herkend aan het bashen, uitlachen of kleineren van zij die de waarheid en de feiten publiceren over al het terrorisme van de club van vrienden van Geert Wilders wat zij na hun geslaagde aanslagen op de Twin Towers hebben kunnen laten uitvoeren onder het toeziend oog van Jan Roos. Niet alleen Jan Roos is zo'n naarling. De hele tent van GeenSteil en dus Bert Brussen en Annabel Nanninga parasiteert op onwetendheid bij het publiek met de Nazifeiten van de helden van Wilders.

De sfeer is meer dan racistisch in Nederland sinds, pak 'm beet, Jan Peter Balkenende en zijn illegale oorlog in Irak. Ziekmakende antisemitische misdrijven van de Nederlandse politiek en media in Moslimlanden. Uit vertrouwde hoek bovendien: zij die vroeger ook de bezetter ondersteunde. Dat de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust projecten zijn van de Zionistische helden van Wilders in vereniging met een grote groep journalisten en media persoonlijkheden zoals het personeel van de Telegraaf en niet van Hitler, wordt klip en klaar bewezen door een best groot archief met authentieke documenten die niemand ooit behandelt, waarop Jan Roos nooit in gaat en waaruit het meest schofterige antisemitisme evident blijkt. Dat van de Zionisten en de fucking Telegraaf@!

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus