U bent hier: Home / Jan Roos heeft probleem

Jan Roos heeft probleem

by J.L. de Kreek — last modified 02-04-2016 11:46
Opgeslagen onder:

De door Jan Roos ingeleverde ondersteuningsverklaringen voor het raadgevend referendum over het associatieverdrag met Oekraïne zijn niet rechtsgeldig. Dat de Kiesraad de verklaringen heeft geaccepteerd betekent niet dat deze verklaringen overeenkomstig de wet zijn afgelegd of ingediend. GeenPeil heeft de ondersteuningsverklaringen laten afleggen op GeenPeil. Ook heeft GeenPeil gebruik gemaakt van handtekeningen die volgens het systeem van de wet niet rechtsgeldig zijn. Tevens heeft Jan Roos zich onbevoegd voorgedaan als gemachtigde van kiesgerechtigden.

Dit zijn niet de enige strafbare feiten die herkend zijn bij Jan Roos. Jan Roos neemt tevens deel aan het ondersteunen van Geert Wilders bij en tijdens zijn misdrijven tegen de veiligheid van de Staat en bondgenoten en zijn oorlogsmisdaden, terrorisme en genocide in Moslimlanden. Jan Roos is verslaggever van GeenStijl. GeenStijl is van de Telegraaf. Telegraaf, GeenStijl en Jan Roos verzwijgen dat de Telegraaf al in 1923 wist dat de Zionistische helden van Wilders de wegbereiders zijn van Hitler en de gaskamers.

GeenStijl en Jan Roos verzwijgen meer. Middels de groepsdruk van Jan Roos en de GeenStijl fans en oud-medewerkers zoals Bert Brussen wordt voorkomen dat bewijzen van experts dat de torens van de Twin Towers niet door de vliegtuigen ingestort kunnen zijn, die via de sociale media verspied worden, op het hoofdpodium van de Nederlandse journalistiek, media en politiek belanden. Jan Roos draagt ook bij aan het verhelen van de Jodenvervolging 2.0 die door de vrienden van de helden van Wilders opgang is gebracht.

Jan Roos zwijgt ook over de bedreigingen van volgers van de helden van Wilders met afschrikwekkende gevolgen wanneer Joden die medewerkers van GeenStijl beledigen niet veroordeeld worden. Jan Roos denkt dat er mensen zijn die hem een lul vinden. Omdat hij het referendum over Jan Roos laat gaan. Voor Jan Roos is op een enkeling na niet belangrijk wat er over hem gedacht wordt. Een paar mensen kunnen de toekomst voor Jan Roos bevoegd in negatieve zin bepalen. Het voordeel bij het nadeel is dat de misdrijven van Jan Roos opzichtig zijn.

Jan Roos verzwijgt dat arabist Hans Jansen die regelmatig semiwetenschappelijk op GeenStijl publiceerde ronduit loog over de Islam, De Koran en de Profeet. Gewoon hardop liegen. De inhoud en de betekenis van de Koran liegen is de Katholiek die arabist Hans Jansen was toevertrouwd. Jan Roos houdt ook onder de pet dat hij en GeenStijl bestuurders bedreigen met onthoofding. Alles bij elkaar genomen maakt Jan Roos zichzelf en zijn vrienden rijp voor vele jaren gevangenisstraf. Dat Jan Roos voorts geen enkele moeite doet om de mensenhandel van de Raad voor de Kinderbescherming te helpen ontmaskeren plaatst Jan Roos in de hoek waar de klappen vallen zullen.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus