U bent hier: Home / Jan Roos ís gewaarschuwd

Jan Roos ís gewaarschuwd

by J.L. de Kreek — last modified 30-10-2015 06:00
Opgeslagen onder:

Jan Roos is gewaarschuwd. In Den Haag. Bij het Ministerie van Financiën. 09 oktober 2013 al. Het gesprek is opgenomen voor Radio hét Goede Nieuws™. Niet alleen Jan Roos negeert de feiten die bewijzen dat hij reclame maakt voor de terroristische organisatie van de helden van Wilders die ook verantwoordelijk is voor Hitler en de gaskamers. Wie “Jan Roos” zegt ademt ZyclonB in.

Reeds jaren worden politiek en media schriftelijk per gewone post, email, fax of publicatie geïnformeerd over de de misdrijven van Wilders tegen de veiligheid van de Staat en bondgenoten en de verantwoordelijkheid van de Nederlandse politiek en media voor oorlogsmisdaden, terrorisme en genocide in Moslimlanden. In 2011 is reeds geprobeerd Wilders in verband daarmee te laten aanhouden. De pogingen om Wilders te laten aanhouden zijn sindsdien niet gestaakt.

Handlangers van Wilders hebben de rechtspraak bedreigd met afschrikwekkende consequenties wanneer de nazi-feiten van de helden van Wilders worden erkend. Jan Roos kan zelf zien dat de magistraten terrorisme gerelateerd bedreigd worden door volgers van de helden van Wilders om de verantwoordelijkheid van de helden van Wilders voor de Tweede Wereldoorlog en de Jodenvervolging van 1940-1945 onder de pet te houden. Het toeval wil dat recent in verband met de aandeelhouders van de werkgever van Jan Roos bekend is geworden dat het al veel eerder en veel actiever bij de foute kant van de Jodenvervolging betrokken was dan tot nu bekend.

Kan Jan Roos ook allemaal zelf zien aan de hand van talloze databases met publicaties in boeken, kranten en tijdschriften sinds pak 'm beet 1850. Leuke aan internet is dat de geschiedenis er lekker transparant van wordt. Feiten zijn veul makkelijker na te zoeken omdat talrijke bibliotheken de publicaties uit de boekenkasten online geplaatst hebben zodat elke student vanuit de luie stoel archieven van over de hele wereld kan doorzoeken zonder het huis uit te komen. Dat is nieuw. Dat is de moderne digitale tijd. Internet als bron van informatie is een middel tot vrije meningsuiting.

Geert Wilders wordt verweten dat hij bij en tijdens gewapend conflict in Moslimlanden de veiligheid van de Staat en bondgenoten in gevaar brengt middels misbruik van vrije meningsuiting. Misbruik van recht is een normaal fenomeen. Overal kan misbruik van gemaakt worden. Ook van het recht op vrije meningsuiting. Dan wordt er misbruik gemaakt van een vrijheid, bijvoorbeeld om anderen in gevaar te brengen. Prominente Nederlanders die bij en tijdens gewapend conflict zich in het openbaar negatief uitlaten over de vijand lopen in het algemeen het risico de veiligheid van de Staat en bondgenoten in gevaar te brengen.

Voor Wilders doet het er niet toe of hij gelijk heeft. Al is het 100% bewezen dat Wilders niks dan de waarheid spreekt. Toch moet hij zijn mond houden omdat er een gewapend conflict is waarbij de vijand direct tegen Nederland en bondgenoten wordt opgestookt zodra Wilders verondersteld de waarheid spreekt. Wilders spreekt de waarheid niet. Jan Roos kan dat weten want Jan Roos heeft internet, is verslaggever van de brutaalste site van Nederland en bezit het vermogen des onderscheids. Jan Roos heeft op de school voor Journalistiek te Utrecht kennelijk het verschil niet geleerd tussen journalistiek en het leveren van propaganda voor een terroristische organisatie.

De architect van de Holocaust blijkt een prominent journalist te zijn die bij en tijdens de uitvoering van zijn terroristische plannen is ondersteund door de journalisten van het Nieuw Israëlitisch Weekblad, de Telegraaf en de organisatie van Adolf Hitler. Joden kunnen hierover niet uit de kast te komen want dan worden hun bezittingen ouderwets antisemitisch geëxecuteerd door justitie onder terrorisme gerelateerde druk van de volgers van de helden van Wilders. Omdat het bovenstaande geen fabel is en Jan Roos écht gefraudeerd heeft met het referendum over het Associatieverdrag met Oekraïne is Jan Roos verzekerd van voortgaande aandacht van zijn kwelgeest.n

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus