U bent hier: Home / Jan Roos is onbetrouwbaar

Jan Roos is onbetrouwbaar

by J.L. de Kreek — last modified 13-03-2016 14:40
Opgeslagen onder:

Jan Roos van GeenStijl en GeenPeil faciliteert de nooit eerder ontmaskerde groep die hoofdverantwoordelijk is voor de Tweede Wereldoorlog en de Jodenvervolging van 1940-1945. De onderneming waarvoor Jan Roos werkt is een organisatie van de Telegraaf Media Groep. In 1923 werd de door Jan Roos gefaciliteerde groep terroristen gefaciliteerd door journalisten en verslaggevers van de Telegraaf.

De plannen voor de Tweede Wereldoorlog en de Jodenvervolging van 1940-1945 zijn geschreven door de helden van Wilders. In 1923 zijn deze plannen in het Duits verschenen en verspreid door journalisten van het Nieuw Israëlitisch Weekblad en de Telegraaf. In het dagblad de Telegraaf anno 1923 schreven de journalisten van de Telegraaf lovend over de plannen van de Zionisten om de Joden te laten uitroeien door de antisemieten en hun bezit te executeren.

Geen enkele wanklank in 1923 van de Telegraaf over de Holocaustplannen van de groep volgers van de helden van Wilders die de uitroeiing van de Joden in ieder geval sinds 1897 voorbereiden. Daarbij zijn zij niks verhullend te werk gegaan en hebben zij in talrijke publicaties hun bedoelingen laten blijken. Allemaal feiten die relevant zijn om te weten opdat berichten in de media in de juiste context worden geplaatst. Jan Roos is ook onbetrouwbaar omdat hij blijft liegen over de aanslagen in de VS 11 september 2001.

Daarbij kwetst hij een ieder tendentieus, ongefundeerd en nodeloos die een mening heeft gebaseerd op feiten. Jan Roos heeft Marokkanen bedreigd met een kapmes om hun “kankerkoppen” af te hakken. Jan Roos zegt dat hij een “knuppelachtig” ding in zijn auto had alleen daarmee worden moeilijk “kankerkoppen” afgehakt. Bovendien is Jan Roos gefotografeerd mer een kapmes die onmiskenbaar geschikt is voor het afhakken van “kankerkoppen”. De club waarvoor Jan Roos werkt heeft eerder gedreigd de burgemeester van Den Haag te onthoofden in verband met de besluitvorming voor de Schilderswijk.

Het is nog wachten op wat het Gerechtshof beslissen zal in verband met de stockpiles aan klachten over GeenStijl en Jan Roos die strafrechtelijk relevant zijn en bij elkaar opgeteld voor Jan Roos lange tijd opsluiting in een gesloten inrichting in beheer van de Staat verzekeren. Lang geleden reeds is aangekondigd dat GeenStijl juridisch gesloopt moet worden omdat het een bende racistische parasieten is die Geert Wilders ondersteunt bij aanslagen op de veiligheid van de Staat en bondgenoten en het verhullen van de Nazifeiten van zijn helden.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus