U bent hier: Home / Jan Roos juridisch slopen

Jan Roos juridisch slopen

by J.L. de Kreek — last modified 19-12-2015 11:05
Opgeslagen onder:

Jan Roos wordt beveiligd. Hem wordt geadviseerd een kogelvrij vest te dragen. Jan Roos loopt rond met een kapmes of een knuppelachtig ding. Jan Roos werkt bij de club waarvan tendentieus, ongefundeerd en nodeloos kwetsen 'core business' is. Jan Roos denkt dat het zijn democratisch recht is de besluitvorming in Den Haag te trollen wanneer hij daarin zin heeft. Jan Roos heeft journalistiek gestudeerd. Jan Roos noemt zichzelf verslaggever. Jan Roos sluit zijn ogen voor feiten die zijn mening niet onderbouwen.

Bijvoorbeeld het feit dat de helden van Wilders de grondleggers zijn van de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust. Bijvoorbeeld het feit dat de Nederlandse politiek sinds Balkenende I deelneemt aan opzichtige oorlogsmisdaden, terrorisme en genocide in Moslimlanden. Bijvoorbeeld het feit dat de Telegraaf die aandeelhouder is van de werkgever van Jan Roos de Holocaustplannen van de helden van Wilders reeds in 1922 in bezit had en het publiek daarover willens en wetens met het oogmerk de Nazi's te ondersteunen desinformeerde. Bijvoorbeeld het feit dat de torens van Twin Towers technisch niet ingestort kunnen zijn door de vliegtuigen.

Bijvoorbeeld het feit dat Wilders met FITNA een bernbom heeft laten afgaan onder het voertuig van twee Nederlandse militairen die daardoor gesneuveld zijn. Bijvoorbeeld het het dat Wilders met FITNA verantwoordelijk is voor verhoogde terreurdreiging. Bijvoorbeeld het feit dat Jan Roos 'big time' gefraudeerd heeft met GeenPeil. Bijvoorbeeld het feit dat er zware strafklachten zijn ingediend tegen Jan Roos & co om hen te laten vervolgen door het Openbaar Ministerie in verband met deelname aan misdrijven tegen de veiligheid van de Staat en bondgenoten, internationale misdrijven, referendumfraude en een terroristische of althans criminele organisatie.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus