U bent hier: Home / Jan Roos middelvinger geven

Jan Roos middelvinger geven

by J.L. de Kreek — last modified 08-04-2016 12:00
Opgeslagen onder:

Omdat van Paul de Leeuw als tafelgast bij die eeuwig dom kijkende Matthijs van Nieuwkerk meer gegeven moet worden krijgt Jan Roos de middelvinger. Natuurlijk krijgt Jan Roos deze vinger niet alleen daarom. Hij heeft hem ook echt verdiend. Jan Roos is prominent lid van de leugenpers der Nazi's. Dit is te weten door de wandelgangen van de helden van Wilders na te gaan en meer in het bijzonder de gecontroleerde circulatie te volgen van de dagboeken van zijn held Herzl met daarin de agenda voor de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust.

Jan Roos werkt als verslaggever voor GeenStijl. GeenStijl is bezit van de Telegraaf Media Groep. De Telegraaf is ook bezit van de Telegraaf Media Groep. Schrijvende pers van de Telegraaf kreeg in het Amsterdamse Concertgebouw anno 1923 de Blauwdruk voor de Holocaust in bezit en heeft besloten de geestelijk vader en zijn volgers tot op de dag van vandaag te ondersteunen of althans zijn en/of hun identiteit niet prijs te geven.

Jan Roos en zijn collega's van TMG houden meer feiten onder de pet terwijl zij weten of althans weten kunnen dat het algemeen belang met openbaring is gediend. Jan Roos bedriegt iedereen met GeenPeil. Het is uitgelegd bij de Raad van State. Niemand kijkt naar de feiten omdat de Raad van State om procesrechtelijke gronden niet inhoudelijk op de materie is ingegaan.

Jan Roos ondersteunt Wilders bij zijn misdrijven tegen de veiligheid van de Staat en zijn genocide. De jurisprudentie in verband met de Rwandese Haatradio is direct van toepassing op GeenStijl en Wilders en hun negativiteit. Dat zij niks dan leugens verspreiden blijkt uit talrijke feiten en analyses van experts die door het personeel van de Telegraaf Media Groep bewust genegeerd worden of nodeloos kwetsend ontkend, en bewijzen dat de torens van de Twin Towers niet door de vliegtuigen ingestort kunnen zijn.

Wat de meeste mensen denken gezien te hebben met de aanslagen 11 september 2001 is Science Fiction. Technisch absoluut onmogelijk. Er bestaat geen enkele kans dat de vliegtuigen de oorzaak zijn van het instorten van de torens van de Twin Towers. Voor de instortingen die iedereen gezien heeft zijn co-factoren nodig zoals geavanceerde explosieven in het fundament en/of op de kern van de stalen gebouwen. Voorts staat het bewijs dat de helden van Geert Wilders de grote kwartiermakers zijn van Hitler en de gaskamers reeds geruime tijd op het internet. GeenSteil noemt betrokken uploader steevast een antisemiet terwijl de documenten bewijzen dat Jan Roos en zijn collega's de naoorlogse volgers ondersteunen van de grote fascisten áchter Adolf Hitler.

Share |
gearchiveerd onder: , ,
comments powered by Disqus