U bent hier: Home / Jan Roos ondersteunt Nazicriminelen

Jan Roos ondersteunt Nazicriminelen

by J.L. de Kreek — last modified 14-11-2015 17:43
Opgeslagen onder:

Er ontwikkelt zich een felle juridische strijd rond de vrijheid van Jan Roos en de overige medewerkers van GeenStijl omdat gebleken is dat zij Nazicriminelen ondersteunen. Het is niet toevallig dat GeenStijl en Wilders het goed kunnen vinden met elkaar. Geert Wilders ziet de personen als zijn helden die de wegbereiders zijn van Hitler en de gaskamers. Voorts nam personeel van de werkgever van Jan Roos in 1922 de Blauwdruk van de Holocaust in ontvangst zonder de Joden of Nederland te waarschuwen.

Jan Roos en de rest van GeenStijl maken er een hobby van om iedereen die de waarheid en de feiten publiceren te demoniseren. Dat gaat over de oorlog in Irak, de aanslagen in de VS, de hetze van Wilders tegen de Islam en de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust. GeenStijl is de Nieuwe Apartheid en de Nieuwe Nazi's. Samen met Wilders. Jan Roos weet niet van ophouden. Ook al spatten de feiten van internet. Jan Roos blijft prominent vertegenwoordiger van de leugens die hardvochtig worden gepredikt door de groep die ook verantwoordelijk is voor de Holocaust.

Een en ander heeft geleid tot vette klaagschriften bij het Gerechtshof met het verzoek bevel te leveren tot vervolging van Jan Roos en de rest van GeenStijl en Geert Wilders en de inmiddels overleden arabist Hans Jansen. Jan Roos neemt daarvan niks serieus en verwijst de klager naar het gesticht. Dat Jan Roos volop gefraudeerd heeft met de aanvraag van het referendum over het associatieverdrag met Oekraïne wordt het Hof nog nader bericht. Jan Roos bedreigt met kapmessen. GeenStijl bedreigt bestuurders. Ook verzwijgt het dat hun vrienden rechters bedreigen om te zwijgen over de schuld van de groep van Jan Roos en Wilders aan de Holocaust. Allemaal feiten die Jan Roos van zich af laat glijden en waarvan hij zich niks aantrekt.

Feiten die moeten leiden tot de strafvervolging van Jan Roos en de hele kliek van GeenStijl inclusief Geert Wilders. Wilders heeft schuld aan verhoogde terreurdreiging en het sneuvelen van Nederlandse militairen. GeenStijl trekt zelf de conclusie en steunt de Blonde Geit bij zijn misdrijven tegen de veiligheid van de Staat en bondgenoten. Jan Roos is prominent vertegenwoordiger van de groep die de zetten herhaalt die hebben geleid tot de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust. Meeste mensen weten niet dat de Holocaust een misdrijf is van journalisten, Zionisten en Adolf Hitler. Het personeel van het Nieuw Israëlitisch Weekblad, de Telegraaf en de Moffen. Jan Roos is van de Moffen. Dus moet hij bevoegd worden gesloopt tot hij jankend in een cel zit. Moffen worden geslacht zoals Jan Roos weet.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus