U bent hier: Home / Jan Roos ondersteunt Nazimisdadigers

Jan Roos ondersteunt Nazimisdadigers

by J.L. de Kreek — last modified 23-08-2015 06:00
Opgeslagen onder:

Het hart moet gelucht worden over Jan Roos van GeenStijl. Zelden een naardere man in de media gezien dan Jan Roos. Wat een misbaksel. Overal het hoogste woord voeren met zijn lipjes hooghartig in de camera, iedereen bekritiserend en duidelijk beledigd zijn wanneer anderen hem niet geloven. Jan Roos werkte bij het publieke deel van de Roze Omroepvereniging en verziekt nu namens de commerciëlen de sfeer.

Jan Roos was erbij toen hem geduldig werd uitgelegd wat de feiten zijn. Jan Roos negeert deze feiten willens en wetens omdat anders zijn mening niet te onderbouwen is. Jan Roos wil het publiek laten geloven dat Marokkanen kut zijn en gaat gewapend met hakmes of “knuppelachtig ding” een vriendin bezoeken in een buurt die bevolkt wordt door Marokkanen. Jan Roos stelt vaker te worden aangevallen door Marokkanen en doet daarvan ook de laatste keer geen aangifte. 

Het beeldmateriaal wat beschikbaar is over Jan Roos laat zien dat hij een hakmes in zijn hand heeft en dat hij breedgeschouderd tegenover één persoon staat met iets in zijn hand of losjes met een band om zijn pols wat de vorm lijkt te hebben van een hakmes. Foto's van stenen die uit de grond gerukt zijn door twaalf Marokkanen om te gooien naar Jan Roos staan nergens op internet en journalisten van andere media kunnen het verhaal van Jan Roos niet bevestigd krijgen.

Nederland is aanbeland in de fase waarbij pro actief werk gemaakt wordt van het afdwingen van strafvervolging van Geert Wilders, Hans Jansen en GeenStijl waaronder begrepen Jan Roos. Omdat de feiten die hen verweten worden zijn bedreigen van ambtenaren in functie, misdrijven tegen de veiligheid van de Staat en deelname aan Internationale Misdrijven op nota bene Semieten, en strafvervolging van de zware misdadigers op zich laat wachten want magistraten worden bedreigd door vrienden van Jan Roos om de Nazifeiten van de helden van Wilders niet te erkennen, kan elk moment gekozen worden voor de Partizaanse aanpak.

Jan Roos die rondloopt met een “knuppelachtig ding” nodigt uit om de redactie van Geen Stijl te komen knuppelen. Dan echt meppen. De beuk erin. Slaan tot het niet meer kan. Met andere woorden er ontplooit zich een krankzinnige ruzie in Nederland waarbij Jan Roos, GeenStijl en Geert Wilders het onderspit moeten delven mede omdat uit eerlijk en onafhankelijk onderzoek blijkt dat Jan Roos, GeenStijl en Geert Wilders volgers zijn van de grote nooit ontmaskerde kwartiermakers van de Tweede Wereldoorlog en de gaskamers met kennis van deze feiten.

Het aspect van het hooghouden van nooit ontmaskerde grote Nazi-misdadigers door Jan Roos, GeenStijl en Geert Wilders in verhouding tot de zware feiten in de strafdossiers die nu gebouwd worden tegen Jan Roos, GeenStijl en Geert Wilders kan rechtvaardiging zijn voor accuut geweld tegen hen. Met stenen, stokken, staven, tanks en granaten tot de terroristen blauw en gebroken in de cel zitten. Vooralsnog is gekozen om Politie en Justitie de klappen te laten uitdelen middels toewijzing van verzoeken tot hun strafvervolging. Als dat niet helpt moeten de Syriëgangers misschien eerst even de redactie van GeenStijl slopen voordat ze Geert Wilders kielhalen.

Share |
gearchiveerd onder: ,
comments powered by Disqus