U bent hier: Home / Jan Roos vertegenwoordigt Nazicultuur

Jan Roos vertegenwoordigt Nazicultuur

by J.L. de Kreek — last modified 07-04-2016 06:00
Opgeslagen onder:

Jan Roos en GeenStijl en de Telegraaf en het Nieuw Israëlitisch Weekblad vertegenwoordigen de naoorlogse Nazicultuur. Meeste mensen weten niet dat de Nazi's een diverse groepering zijn. De personen in uniform, de uitvoerende bestuurders en de beleidsbepalende denkers achter de schermen. Deze denkers worden gevormd door de helden van Wilders en hun volgers. Dit wordt bewezen door authentieke documenten die Jan Roos onder de pet houdt.

De Telegraaf en het Nieuw Israëlitisch Weekblad hebben de traditie van de Nederlandse Nazicultuur en leugenpers bepaald. Zonder dat een historicus of journalist daarover ooit gezaghebbend gepubliceerd heeft zijn journalisten en verslaggevers van het Nieuw Israëlitisch Weekblad en de Telegraaf in 1923 een verbond aangegaan met de geestelijk vader van de Holocaust.

De man die gezien moet worden als de architect van de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust is held van Wilders. Deze man heeft de Holocaust reeds in 1897 bedacht. Ook heeft zijn groepering toen de mensenrechten voor de Joden eenzijdig ontbonden. Tevens heeft hij toen een organisatie opgericht onder de naam “Erez Israël” die vervulling van de Exodus tot oorlogsdoel stelde.

Allemaal feiten die Jan Roos kennen kan omdat de informatie openbaar is en uit zijn directe en indirecte kring komt. Jan Roos kan ook weten dat de Nederlandse politiek sinds Balkenende I oorlogscrimineel en terroristisch is want dat blijkt uit het openbare Rapport van de Commissie Davids.

Voorts kan Jan Roos weten dat de torens van de Twin Towers niet door de vliegtuigen ingestort kunnen zijn want dat wordt bewezen door rapportages van talrijke deskundigen die openbaar zijn en waarvan Jan Roos willens en wetens wegkijkt want dat komt zijn hetze tegen Moslims ten goede.

Dat Wilders met FITNA der Ewige Jude 2.0 gepubliceerd heeft valt niet te ontkennen. GeenStijl staat daarbij welhaast te juichen omdat Wilders met FITNA een succesvolle aanslag heeft gepleegd op Nederlandse en NATO militairen. GeenStijl vraagt om vergelding en straf. Opgeteld bij het bedrog van Jan Roos met de aanvraag van het referendum over het verdrag met Oekraïne maakt Jan Roos rijp voor langdurige opsluiting in de gevangenis.

Share |
gearchiveerd onder: ,
comments powered by Disqus