U bent hier: Home / Jan Roos voorkeursdoelwit Jihad (2)

Jan Roos voorkeursdoelwit Jihad (2)

by J.L. de Kreek — last modified 28-10-2017 06:00
Opgeslagen onder:

Jan Roos heeft gewerkt voor de organisatie die in 1922 de Holocaust hielp voorbereiden. Tegenwoordig propageert Jan Roos op zijn site dat linkse mensen Joden haten omdat ze tegen Israël zijn. Jan Roos kan weten dat Israël geen Joodse Staat is en opgericht door de Nazi's in samenwerking met de journalisten van het Nieuw Israëlitisch Weekblad en de Telegraaf. Met een guitige glimlach en een blik alsof niemand hem wat kan maken liegt Jan Roos de geschiedenis alsof het gedrukt staat.

Kwestie is natuurlijk dat er al een keer aangifte is gedaan tegen Jan Roos cum suis in verband met betrokkenheid bij terrorisme, internationale misdrijven en referendumbedrog. Één en ander heeft nog niet geleid tot strafvervolging omdat vrienden van Jan Roos de Rechtspraak bedreigen met afschrikwekkende gevolgen om de Nazifeiten van de vrienden van Jan Roos te ontkennen. Ook is er aangifte gedaan tegen Jan Roos in verband met het bedreigen van gezagsdragers. Voorts heeft Jan Roos een kapmes in zijn auto waarmee hij mensen bedreigt.

Wat Israël betreft is er slechts één waarheid. Israël is géén Joodse Staat. De naam is gestolen van de Joden. De Staat Israël is bedoeld als wereld-getto voor de Joden om ze totaal uit te roeien of te bekeren tot het Zionisme. Zionisme en Jodendom sluiten elkaar uit. Israël is de naam van de Joden. Niet de naam van een Staat waarvan in strijd met de Drie Eden wordt beweerd dat het een Joodse Staat is. De Drie Eden zegt Jan Roos waarschijnlijk niks. Als het hem wel wat zegt zal hij misschien beweren dat de Drie Eden geabrogeerd zijn.

Jan Roos is een antisemiet, een ras-nazi, een secreet van de bovenste plank wat alle middelen rechtens aan de paal genageld moet worden. Zo achterbaks als Jan Roos zijn er weinig. Met zijn werk ondersteunt Jan Roos de complete realisatie van de idealen van de helden van Geert Wilders. Dat dit tevens een volgende Holocaust op de Joden inhoudt kan Jan Roos weten want dat wordt spijkerhard bewezen door de authentieke publicaties van de helden van Geert Wilders. De mening van Jan Roos is van personen die voortgaand bijdragen aan de voortbouwende Jodenjacht der Zionisten, daarom dat Jan Roos voorkeursdoelwit is van de juridische Jihad.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus