U bent hier: Home / Jan Roos zoekt ruzie

Jan Roos zoekt ruzie

by J.L. de Kreek — last modified 12-08-2015 18:50
Opgeslagen onder:

Jan Roos van GeenStijl zoekt ruzie in Amsterdam West waar Marokkanen wonen omdat er klaagschriften zijn ingediend tegen zijn werkgever, arabist Hans Jansen en Geert Wilders in verband met internationale en terrorisme gerelateerde misdrijven tegen Marokkanen en/of Arabischachtigen en misdrijven tegen de veiligheid van de Staat en bondgenoten. Vette dossiers van vele duizenden pagina's dik als alle digitale documenten worden uitgeprint inclusief de blauwdruk van de Holocaust van de door de uitgever van GeenStijl ondersteunde held van Geert Wilders.

Jan Roos zoekt nu namens beklaagden ruzie in Amsterdam West om straks in de rechtszaal te beweren dat Wilders gelijk heeft over de Marokkanen verwijzend naar het werk van zijn hand bij GeenStijl en de rest van de Roze Omroepvereniging. Dominique Weesie is de grondlegger van de onnodig agressievende grondtoon in het maatschappelijk debat. Een parasiet van de bovenste plank waarvan er helaas te veel bestaan.

Jan Roos van GeenStijl is op stap met "een knuppelachtig ding", dat hij in zijn auto heeft liggen voor als hij wordt “aangevallen door Marokkanen”. Volgens Jan Roos gebeurt dat namelijk vaker. Hij heeft het in zijn auto liggen om zichzelf te beschermen, zegt Jan Roos tegen Het Parool. Roos zegt tegen het Parool het eerder “niet relevant” te hebben gevonden om te vermelden dat hij een wapen bezit. Jan Roos is gewapend journalist van GeenStijl opzoek naar ruzie. Omdat GeenStijl en Jan Roos bedrijf, beroep of gewoonte maken van tendentieus ongefundeerd en nodeloos kwetsen, kan en mag er proportioneel counter geweld worden worden toegepast tegen Jan Roos.

Jan Roos is op oorlogspad in dienst van de hogere doelstellingen van de roedel bloeddorstige honden waartoe het kaalkopje behoort. Jan Roos neukt de verkeerde wat in deze context bedoelt betekent dat hij de verkeerde neukt en dat er geen genoegen genomen wordt met zijn bediening. Anders gezegd: ook Jan Roos wordt gesloopt. Dat gaat juridisch omdat de gemiddelde burger in Amsterdam West geen “knuppelachtig ding” in bezit heeft om zich te beschermen tegen de krankzinnigen die zich onderscheiden van de massa door de roze plofkap en/of ondersteunen van de misdrijven van Geert Wilders.

Het aardige aan de uitgever van GeenStijl is dat het De Telegraaf is en dat in oude krantenarchieven de verslagen zijn ontdekt van de hand van de medewerkers van de Telegraaf over de presentatie in het Concertgebouw te Amsterdam anno 1922 van de 'Blauwdruk van de Holocaust' van de hand van de held van Wilders in de vorm van zijn dagboeken, en dat GeenStijl medewerker Jan Roos die het hoogste woord voert daarop niet ingaat en/of de feiten domweg negeert. 

De vette strafklachten die zijn ingediend tegen GeenStijl en Hans Jansen en Geert Wilders hebben het oogmerk ontvankelijk en gegrond te worden verklaard. Wat dan inhoudt dat er een strafrechtelijk onderzoek gestart moet worden naar de verantwoordelijkheid van GeenStijl, Jansen en Wilders voor feiten die strafbaar zijn gesteld met levenslang waarmee zij de veiligheid van de Staat en bondgenoten willens en wetens in gevaar brengen of hebben gebracht. Ook hun verantwoordelijk voor internationale misdrijven moet alsdan onderzocht worden door het Parket.

Hét wapen tegen de kaalkopjes van GeenStijl waaronder begrepen Annabel Nanninga is het strafrecht. Misbruik van rechten is een door de Hoge Raad erkende feitelijkheid. Mensen die vrije meningsuiting bezitten kunnen dat bezit ook misbruiken waardoor zijn anderen benadelen. Wie een knuppel bezit misbruikt dat bezit door er anderen mee te slaan. Anderen benadelen (nodeloos kwetsen) op zichzelf wat de doelstelling is van GeenStijl wordt niet beschermd door de vrije meningsuiting. Het concept van GeenStijl waarbij personen zich beroepen op journalistieke rechten om tendenties ongefundeerd en nodeloos te kwetsen is op voorhand een onrechtmatige vorm van journalistiek.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus