U bent hier: Home / Jeanine Hennis = gevaarlijk

Jeanine Hennis = gevaarlijk

by J.L. de Kreek — last modified 20-12-2014 15:15
Opgeslagen onder:

“Neuk je moeder, hoer!”. Het is een spontane gedachte in verband met Jeanine Hennis en haar ambtelijke bediening als minister van Defensie en natuurlijk haar prominente lidmaatschap van de VVD. Dat ze blond is of vrouw kan geen grond zijn voor haar falen. Ook haar hoogst genoten diploma als secretaresse van Schoevers hoeft haar niet onbekwaam te maken als minister. Het is de domme mening van de minister van Defensie, zowel ambtelijk als persoonlijk, die van haar een gevaarlijke vrouw maakt. Mogelijk bezit Hennis een ernstige psychiatrisch ziekte. Is ze psychopaat ofzo.

Er wordt al jaren strafrechtelijk geprocedeerd over de vraag of Jeanine Hennis “domme blonde muts” en dergelijken toegedicht kan en mag worden. De mening van betrokken publicist is dat Jeanine Hennis terrorisme en fascisme ondersteunt, in Oekraïne bijvoorbeeld, en dat ze genocide gedoogt. In Irak bijvoorbeeld, de genocide waaraan zij zelf en ook Geert Wilders en Mark Rutte deelnemen. Het is ook de genocide van Joshua Livestro, GeenStijl en Powned. Dus weer de Telegraaf.

Een andere kwestie in verband met Defensie waar de kinderlozek*t geen aandacht voor heeft is het feit dat Erik Gerritsen, bestuursvoorzitter van Bureau Jeugdzorg Amsterdam leiding geeft aan diefstal en misbruik van in ieder geval 280.000 minderjarigen, alsof gedwongen verdwijningen niet strafbaar is gesteld met levenslang en Erik Gerritsen er niet om vraagt dat er privaatrechtelijk door boze vaders wordt opgetreden met staven en stokken tegen de pedofielen van de kinderbescherming die na 2015 nog dichter op de huid van minderjarigen zitten om ze te roven en verkrachten.

In het Ministerie van Veiligheid en Justitie en Jeugdzorg werken corrupte ambtenaren die deelnemen aan de meest weerzinwekkende misdrijven, alsof de Duivel het maatschappelijk leven regeert. Zij zijn aanstichters van oorlogsmisdaden, terrorisme en genocide in Moslimlanden. Zij zetten de vijand aan tot agressie tegen de Staat en zij stelen en misbruiken minderjarigen. JORIS DEMMINK van de partij van Hennis is de man bij @MinVenJ die daaraan leiding heeft gegeven en bij en tijdens al deze misdrijven persoonlijk en ambtshalve een prominente vinger in de pap heeft gehad.

Hele grote misdadigers hebben bezit genomen van het bestuur van het Rijk, het zijn leden van het Kabinet en het Parlement die sinds Balkenende I op extreem grove wijze bevoegdheden misbruiken en ambtsplichten schenden om oorlogsmisdaden en terrorisme en genocide te begaan en strafvervolging daarvan te ontlopen. Jeanine Hennis als vooraanstaand blondje met een vette glimlach tussen de heren in uniform genietend van de testosteron om haar heen. Dat ze al die pikken met haar 'smile' bedienen kan komt omdat in het Nederlands Staatsrecht zij en niet de Koning het bevel voert over de Nederlandse krijsmacht. De vijand ziet dat verschil niet en wreekt de internationale misdrijven van Hennis op de Kroon.

Jeanine Hennis staat symbool voor de Grote Hoer uit Openbaring. Ze heeft recht op levenslang gevangenisstraf omdat ze bepalend is in verband met de genocide in Irak, en met haar enkele bevoegdheden in staat is deze genocide te beëindigen of althans begin te maken met beëindigen en ze laat het na. Ze neemt haar verantwoordelijk niet en komt haar plicht niet na haar misdrijven te staken en gestaakt te houden en schade te beperken. Alles wordt in de stijgers gezet om Hennis haar gerechte straf te laten genieten. In Nederland mag niemand, zeker in het bestuur niet, ongestraft deelnemen aan genocide. Dat juist het bestuur vandaag zo diep in de genocide van Irak zit is des te wranger omdat genocide een misdrijf is wat typisch begaan wordt met passieve of actieve betrokkenheid van ambtenaren.

Jeanine Hennis neemt leidend deel aan een religieuze oorlog van de Christenheid en de Zionisten tegen de beschaving. De ouderwetse oorlog die ook aan de basis staat van de Tweede Wereldoorlog en die middels een drietrapsraket moet leiden tot de definitieve vestiging van het Duizendjarig Nazirijk. De vrienden van Jeanine Hennis zijn schuldig aan de aanslag op de MH17. Fascisten en bestuurders in Oekraïne. Moffen waartegen de separatisten zich verzetten. Dat conflict daar in Oekraïne is hetzelfde kruitvat als voor de Tweede Wereldoorlog, met dezelfde groep aan Zionisten en Christenterroristen die het ritme van de oorlogsdrum bepalen.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus