U bent hier: Home / Jehova's Getuigen zijn leuk

Jehova's Getuigen zijn leuk

by J.L. de Kreek — last modified 27-05-2014 16:55
Opgeslagen onder:

Op hét Goede Nieuws™ is meer dan eens verwezen naar Openbaring als relevante bron voor journalistieke waarheidsvinding en begrip van de wereld om een ieder heen. Niemand is ontgaan dat de aarde over periode van tien elf jaar verworden is tot een plek met oorlogen in diverse buurlanden van Europa. Moslimlanden en Oekraïne. In Oekraïne hebben de Zionisten in de 19e eeuw de pogroms tegen Joden losgemaakt. Nu met Wilders doen zij hun trucje weer. Dit keer eerst met Marokkanen. Voor de Zionisten maakt het niet uit. Deze racisten willen alle minderheden apart.

De grap met Jehova's Getuigen is dat zij de wereld relateren aan Het Woord. Jehova's Getuigen prediken dat zij de waarheid spreken en misschien zitten zij er dichterbij dan de rest van de mensheid weten wil. Jehova's Getuigen geloven dat in 1914 Armageddon begonnen is. Althans dat toen de manifestatie ervan zichtbaar werd. 1914 begon de Eerste Wereldoorlog. Jehova's Getuigen geloven ook dat het na 1914 alleen slechter is geworden en dat de Tweede Wereldoorlog het vervolg is van het spel van de Duivel. Hét Goede Nieuws™ heeft meer nieuws waarde dan de krant van morgen omdat het ziet dat de Katholieken en Zionisten de Eind Tijd profetieën uit Openbaring opzettelijk wederrechtelijk vervullen.

Hét Goede Nieuws™ beschikt over authentieke Zionistische geschriften waaruit blijkt dat de Zionisten ritueel het Armageddon Beest losgelaten hebben toen zij in 1897 ook de mensenrechten voor de Joden ontbonden en de Endlösung op de internationale agenda zette. Bovendien is de symbiose tussen de Zionisten en Katholieken bekend onder Joden. De Bijbel voorspelt in Openbaring samengevat de ondergang van de wereld omdat gelovigen aan politiek deelnemen. De Hoer en het Beest waarnaar in Openbaring verwezen wordt is typisch André Rouvoet, het CDA, Balkenende, Verhagen, CU, SGP: de Christenheid. Volgens Jehova's Getuigen is de rest van de mensheid wat zich christen noemt en niet lid is van een gemeente van de Jehova's Getuigen, de Kerk van Satan. De Bijbel verwijst naar de Kerk van Satan en bedoelt daarmee in de eerste plaats de Katholieken en Zionisten.

Arabist Hans Jansen van de PVV is net zo'n Beest of Hoer als André Rouvoet is. Hans Jansen is Katholiek. Hij heeft onmiskenbaar de rol van leidend kruisridder. Hans Jansen is helemaal vervuld van zijn deel aan de realisatie van de Katholieke Eind Tijd doelen, in de zin dat hij een provocateur is en aanzet tot geweld tegen het bevoegd gezag of althans dit ondersteunt. Dat beroepskatholiek Hans Jansen een platform krijgt op GeenStijl is bijzonder slecht nieuws voor al de medewerkers van dat blogje. De Bijbel is een bijzonder relevante bron voor journalistieke duiding van de wereldgebeurtenissen. Zonder gedegen kennis van het Oude Testament, het Nieuwe Testament en de Koran, is er geen goed beeld te krijgen van het internationaal terrorisme.

Het aardige aan Jehova's Getuigen is dat zij anders dan iedereen veronderstelt, een wetenschappelijke inslag hebben. Zij benaderen de Bijbel academisch en vragen zich oprecht af wat de schrijver bedoeld heeft om daarnaar te leven. Jehova's Getuigen geloven dat Jehova de maker van Het Woord is. Ook geloven zij dat Jehova de naam is van de eerste Geest die de titel God draagt. In het wereldbeeld der Jehova's Getuigen bestaat er slechts één God en dat is de scheppende kracht van álles. Wie in Einstein gelooft en zich verdiept in de relativiteitstheorie en kwantummechanica, zal oordelen dat het welhaast niet anders kan dan dat Jehova's Getuigen gelijk hebben.
 

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus