U bent hier: Home / Jehudi Moscovitch profiteert van Wilders

Jehudi Moscovitch profiteert van Wilders

by J.L. de Kreek — last modified 19-12-2013 19:47
Opgeslagen onder:

Het is onloochenbaar of in ieder geval niet ondenkbaar en/of goed mogelijk dat advocaat Jehudi Moscovitch in het kort geding tegen publicist Wim Dankbaar oneigenlijk profiteert van de bijlen die Geert Wilders functioneel gezet heeft in de wortels van de onafhankelijke rechtspraak. Jehudi Moscovitch is neefje van de man die het publiek belooft in verband met de Joodse achtergrond van opa geen oorlogsmisdadigers te verdedigen en toch oorlogscrimineel Geert Wilders professioneel en deskundig heeft bijgestaan bij en tijdens het Wildersproces in 2011.

De oom van Jehudi Moscovitch heeft voorts Geert Wilders ondersteund met het ontwortelen van de Trias Politica. In de media heeft Wilders nadrukkelijk gepropageerd dat hij bijlen zet aan de wortels van de onafhankelijke rechtspraak als hij niet zou worden vrijgesproken in verband met de discriminatie feiten die hem in 2011 verweten zijn. Dat is meer dan een dreiging geweest. Dat is met ferme klappen de bijlen effectief in de wortels zetten. Geert Wilders is belast met de publieke zaak. Hij bezit een dubbele pet. Hij is als parlementair mede verantwoordelijk voor handhaving van de openbare orde. Het geeft vanzelfsprekend het verkeerde signaal wanneer Wilders laat zien dat het normaal is met bijlen aan de wortels van de onafhankelijke rechtspraak vrijspraak af te dwingen.

Kritiek van Wilders ondermijnt de rechtspraak laat ook de zaak tegen Wim Dankbaar zien. Wilders heeft het niet alleen bij woorden gelaten. Hij heeft ten overstaan van de gehele natie oud raadsheer Schalken, die mede raadsheer was in verband met de Wilsbeschikking, agressief in de rug aangevallen. Ten titel van verhoor. Alsof de raadsheer een enkeltje Oranje Hotel of Waaldorpsvlakte werd toegezegd. Ook de manifestatie van de PVV in de hal van het Paleis van Justitie aan de Parnassusweg te Amsterdam imponeerde als scenes uit een slechte film over de Derde Wereldoorlog. Martin Bosma hardop propagerend dat de SP Nazi's zijn omdat Hitler ook socialist was. Wilders heeft zijn vrijspraak gekregen. De advocaat die de oorlogscrimineel bijstond is uit het vak gezet.

Aangifte tegen oud-advocaat Bram Moscovitch word nog altijd overwogen omdat hij met zijn misleiding van het publiek aan de oorlogsmisdrijven van Wilders deelneemt. Hij had nooit moeten beloven dat hij geen oorlogsmisdadigers verdedigt of hij had Wilders niet moeten bijstaan. Daarbij komt dat de familie Moscovitch één van de bepalende Joodse families is wat hardop zwijgt over de schuld van de Zionisten aan het kamp Auschwitz waar opa gezeten heeft. Was hij echt slachtoffer of Sonderkommando is dan de logische vervolgvraag - net als die andere Zionisten in het kamp die alle ruimte kregen om het eigen volk eerst ritueel te vergassen, wassen en verbranden.

Dan nu Jehudi Moscovitch. De naam Moscovitch wekt in het algemeen inmiddels automatisch associaties met het naziverleden. Het brengt magistraten kennelijk in staat van pathologisch stress waardoor een Moscovitch in de zaak tegen Wim Dankbaar -die stelt zicht te hebben op de bewijzen dat Jasper S. de moordenaar niet is van Marianne Vaatsra- zelfs voor de meest idiote vordering plompverloren in het gelijk gesteld wordt. Dàt heeft Geert Wilders voor de familie afgedreigd met zijn bijlen aan de wortels van de onafhankelijk rechtspraak. Jehudi Moscovitch profiteert daarvan. Hij kan weten dat zijn vorderingen (verondersteld) namens de moeder van Marianne Vaatstra geen enkele grondslag hebben in de realiteit. Wim Dankbaar is nu volledig ten onrechte het citaatrecht ontnomen en andere rechten op vrije meningsuiting; en Jehudi Moscovitch gaat er bij wijze van proceskosten veroordeling met 6.000 aan van Dankbaar 'afgeperste' Euro's vandoor.

De familie Moskowitz heeft nooit afstand genomen van de oorlogsmisdaden van oud-advocaat Bram Moscovitch. Ook heeft het er nimmer aan bijgedragen dat de schade die Wilders heeft aangericht aan de (wortels van de) onafhankelijke rechtspraak gerepareerd wordt. Voorts zwijgt het over de holocaustfraude en schuld van Zion aan WOII en de Shoah. Neef van Bram Moscovitch profiteert nu gewoon van de onrechtmatige omstandigheden die de cliënt van de oom in het leven geroepen heeft en negeert het feit dat de naam Moscovitch een psychosomatische stress stoornis opwekt bij magistraten. De naam lijkt besmet. Wim Dankbaar en de vrije meningsuiting moeten daarvan de zure vruchten slikken.

Share |
gearchiveerd onder: , ,
comments powered by Disqus