U bent hier: Home / Jesse Klaver volbloed krankzinnig

Jesse Klaver volbloed krankzinnig

by J.L. de Kreek — last modified 29-10-2015 06:00
Opgeslagen onder:

Watskeburt met het onderwijs in Nederland sinds, pak'm beet, de Mammoetwet? Is het altijd lauwe kak geweest of is de lauwste derrie van de twintigers en dertigers en veertigers die zijn opgevoed door de vijftigers, zestigers, zeventigers en tachtigers? De Zionistische generatie van Opie en Omie is verantwoordelijk voor de Holocaust zoals de helden van Wilders weten kunnen.

Wilders is bijzonder. Wilders onderscheidt zich van zijn collega politiek ambtsdragers doordat hij een atypische niet democratische organisatie met politiek oogmerk bouwt rond de leugen dat de vliegtuigen de torens van de Twin Towers hebben kunnen doen laten instorten en dat Moslims en de Islam en Arabieren en de Koran of de Profeet die volgens Wilders geen profeet is daarvoor verantwoordelijk zijn.

Had Wilders de Bijbel eerlijk gelezen dan had hij geweten dat Mohammed voorspeld staat in Deuteronomium en met naam en toenaam Majesteitelijk genoemd is in Hooglied als de herder die op een voetstuk wordt geplaatst door het meisje zo zwart als de tenten van Kedar! De Bijbel is ook voor Wilders die zich heeft laten bijstaan door Arabist en Katholiek en GeenStijl scribent Hans Jansen, makkelijk te begrijpen.

In de Tweede Kamer zitten voldoende academici die met elkaar aan de hand van staande natuurwetten betrouwbaar beredeneren kunnen dat de vliegtuigen niet de oorzaak zijn kunnen van het instorten van de torens van de Twin Towers. Diederik Samson heeft tenslotte een diploma kernfysica. Ingewikkeld geformuleerd bezitten de vliegtuigen onvoldoende impuls om de horizontale synchronische ineenstorting van de Twin Towers te laten plaatsvinden.

De vliegtuigen bezitten een verticale impuls wat zou moeten verklaren dat de vliegtuigen aan de andere kant van de stalen hoogbouw naar buiten komen. Ook dit is niet mogelijk omdat de vliegtuigen slechts 500 of 600 of zo kilometer per uur vlogen en van het dunst en lichtst mogelijke aluminium gemaakt zijn wat geen trekkracht bezit, en het stalen geraamte van de torens van de Twin Towers meerdere ribben of bielzen op een rij bezaten die stuk voor stuk zo dik zo zijn als het staal van de Amerikaanse pantsers in Irak, vliegen de vliegtuigen normaal gesproken stuk tegen de torens van de Twin Towers.

Om dwars door het staal van de Twin Towers te boren zoals de vliegtuigen deden is een voertuig van depleted uranium vereist. Volgens Russische bronnen zijn Amerikaanse kruisraketten op de Twin Towers afgevuurd en een atoombom ter grote van een koffer op een exacte vooraf bepaalde locatie onder de torens van de Twin Towers geplaatst en tot ontploffing gebracht. Onbevestigde bronnen stellen dat in de torens van de Twin Towers vergunningstechnisch faciliteiten zijn aangebracht om de gebouwen op voorhand geschikt te maken voor 'controled demolition'. Jesse Klaver had dit allang kunnen uitzoeken.

Ook had Jesse Klaver allang kunnen weten dat solidariteit met Zionisme gelijk staat aan solidariteit met Hitler en de gaskamers. Wie solidair is met Joden in de brede zin van het woord wijst het Zionisme subiet af. De Zionistische helden van Wilders in vereniging met de journalisten en verslaggevers van het Nieuw Israëlitisch Weekblad en de Telegraaf zijn verantwoordelijk voor het bombardement op Rotterdam en de moord op honderdtienduizend Nederlandse Joden. De 'Endlösung der Judenfrage' was succesvol in Nederland omdat de bezetter alle medewerking kreeg van de Zionisten en de Telegraaf.

In het Concertgebouw te Amsterdam anno 1922 is de Blauwdruk van de Holocaust in de vorm van de dagboeken van de held van Wilders aan het publiek geopenbaard. NIW en Telegraaf waren dol enthousiast. Wat een grote denker was de held Wilders. De dagboeken van de held van Wilders zijn de meest weerzinwekkende publicaties gezien vanuit het algemeen en Joods belang. De dagboeken van de helden van Wilders die voor iedereen te vinden zijn op internet in het Duits en deels in het Engels, zijn de meest schofterige antisemitische shit ooit! Jesse Klaver wil niet één van Wilders zijn. Jesse Klaver wil Wilders bevoegd in zijn hemd zetten en neemt daarom per omgaande contact op met Bureau de Kreek voor de bijpassende bijzondere bediening.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus